Barejka - Wto 14 Maj, 2013 no do choojja waclawa to jest spaczony swiat, a nie jakas rzeznia juz osttanio to pisalem. Jak tym na typa sra w rytm harlem szejka to juz bylo przegiecie, ale zmielone cialo i ten samosad to przeginka nie polecam otwierac linku!!!!!!!!!!!!1iQ - Wto 14 Maj, 2013 Ja pierdole Jak to kogos smieszy to powinien sie zglosic do lekarza. Nie polecam otwierac!rallyfilip - Wto 14 Maj, 2013 Śmieszne to nie jest, to pokazuje jak spaczony może być świat...MArcin91 - Wto 14 Maj, 2013 rallyfilip niech zgadnę, rytuał pieczenia murzynka w imię Boga i pewnie jeszcze tego od allah akbar?rallyfilip - Wto 14 Maj, 2013
MArcin91 napisał/a:
rallyfilip niech zgadnę, rytuał pieczenia murzynka w imię Boga i pewnie jeszcze tego od allah akbar?
jeśli nie oglądałeś to tak mniej więcej to wyglądaMichał - Wto 14 Maj, 2013 skasowałem.
Zastanów sie czasami człowieku czy warto takimi rzeczami sie dzielić z innymi ...Jakarti - Czw 16 Maj, 2013 otwarte, tylko Ryba - badz straznikiem Spaczoności a nie pozwalasz na jakies sieczki tutaj Ryba - Czw 16 Maj, 2013 thx Jaka,
M daj mi moda do SRŚ, to nie będzie chlewu.
E: a to phpbb to nie da się do topa, tylko do całego działu.M - Czw 16 Maj, 2013 Proszę bardzo - mod do SRŚ
Ryba - Czw 16 Maj, 2013 Już przeedytowałem Cassis - Czw 16 Maj, 2013 Nie wiem czy było to wrzucam.
http://modelarstwo.sklep....olew-tu-154m-rpiQ - Czw 16 Maj, 2013 To nie moze byc prawda karoluPL - Czw 16 Maj, 2013 no świetny tupolew, powinni sprzedawać takie mniejsze, zeby sie mieściły do meblościanki za szybke obok kryształowej zastawy.
Byłoby to swoistego rodzaju "polaczek must have"M - Czw 16 Maj, 2013 Jak ktos bedzie chcial to sobie kupi, po co wyjezdzac z polaczkami?Franek - Czw 16 Maj, 2013
M napisał/a:
Jak ktos bedzie chcial to sobie kupi, po co wyjezdzac z polaczkami?
Napisał eM chowając swojego tupolewa za szybą meblościanki