misiek - Śro 18 Lip, 2012 O super, czyli jest szansa że na KJSach szybko się nie podda Kamill - Sob 21 Lip, 2012 Opony przyszły, 3szt z allegro 1 z oponeo Tam gdzie mieli dobrą cene mieli tylko 3szt na magazynie i to w 3 czy 4 sklepach. Łącznie z przesyłkami i montażem zmieściełem się w 1400zł z FV.
Dzisiaj zamontowane, ścianka podobna lub twardsza niz bridgestone er300 i trochę twardsza niż to co mialem na tyle czyli er30
Rasputin - Sob 21 Lip, 2012
Kamill napisał/a:
ścianka podobna lub twardsza niz bridgestone er300
T1R maja mega miekka ściankę. Ale do bujaki po mieście spokojnie stykną.
Sam będę szukał niedługo identycznego rozmiaru,bo moje prawie nowe Barumy Brawius niestety nie daja rady w Klio. W 90ph Pedziu 206 były zajebiste
Zastanawiam sie nad Pirelli P Zero Nero.Młody Papież - Sob 21 Lip, 2012 Pirelli PZN mam na przodzie w Skodzie i sprawują się mega za.ebiście; ale nie jestem pewien czy to nie zasługa samochodu
ps. tyle hajsu na t1r...kto to widział karoluPL - Sob 21 Lip, 2012
Rasputin napisał/a:
Zastanawiam sie nad Pirelli P Zero Nero.
Założyłem takie do clio (195/45/16) do jazdy po miescie i w deszcz - bez szaleństw, moze byc. Ale ogólnie o wiele lepsze wrażenie mam po hankook'u ventus prime 2Kamill - Sob 21 Lip, 2012
Rasputin napisał/a:
Kamill napisał/a:
ścianka podobna lub twardsza niz bridgestone er300
T1R maja mega miekka ściankę. Ale do bujaki po mieście spokojnie stykną.
Sam będę szukał niedługo identycznego rozmiaru,bo moje prawie nowe Barumy Brawius niestety nie daja rady w Klio. W 90ph Pedziu 206 były zajebiste
Zastanawiam sie nad Pirelli P Zero Nero.
Moze i tak, ale jest twardsza od bridgestone i o wiele twardsza od rainsportów, wiec tak źle z nimi nie jest.
W tym rozmiarze mam bardzo ograniczony wybór.
Pojeździłem troche na nich dzisiaj i czuć że się tak nie kładą jak poprzednie, w tej cenie nie było nic lepszego (jeszcze był barum i falken) trzeba by dołożyć po 80zł/szt i więcej, dopiero można było w czymś wybierać.
Tak wogóle to pierwszy raz w życiu kupiłem kplt nowych fabrycznie opon siema - Sob 21 Lip, 2012 Rasputin, myślę że powinieneś pójść moją drogą! Niezawodny Kubas w zeszłym tygodniu dostarczył do mego garażu nowy zestaw do letniej bujaki...
http://www.oponeo.pl/dane...205-45-r16-83-w
Cena teraz jest już marna, ale niech Kubas się wypowie- może jeszcze będzie jakieś promo.
Fenkju Kubas PiTT - Sob 21 Lip, 2012 przejechałem już kilka tyś na goodyearach f1 ASYMMETRIC 2
jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, zarówno na mokrym jak i gorącym asfalcie, trzymają bardzo dobrze, nawet nie wiem czy nie lepiej niż Conti 2
nie piszczo!
polecam!
Młody Papież - Nie 22 Lip, 2012 to jess piekna sprawa jak opona nie drze mordyAnonymous - Nie 22 Lip, 2012 Kubas wygral!!! rasta - Nie 22 Lip, 2012 Kamill, było walić do mnie, miał byś Interstejta za 600 pln komplet z F-Vat
PiTT napisał/a:
przejechałem już kilka tyś na goodyearach f1 ASYMMETRIC 2
jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, zarówno na mokrym jak i gorącym asfalcie, trzymają bardzo dobrze, nawet nie wiem czy nie lepiej niż Conti 2
nie piszczo!
polecam!
Biorąc pod uwagę ich cenę oraz to, że są to opony Premium dziwne by było jakby jeden z topowych modeli GY źle się sprawował. Ponadto jest to nowy model i jak już go porównywać to raczej z Conti 5, a nie z modelem sprzed 10 lat.Kamill - Nie 22 Lip, 2012
rasta napisał/a:
Kamill, było walić do mnie, miał byś Interstejta za 600 pln komplet z F-Vat
Po 150zł/szt 205/45/16 damn to b.dobra cena.
Moglem tez federala kupić tanio, ale chciałem coś pewnego na każde warunki, bo jeździ tym moja żona i to wcale nie mało bo ponad 20tys rocznie.
BTW Miałem jechać do was na zmianę, ale w tych godzinach co pracujecie ibiza znajduje sie poza Warszawą.Rasputin - Nie 22 Lip, 2012
siema napisał/a:
Rasputin, myślę że powinieneś pójść moją drogą! Niezawodny Kubas w zeszłym tygodniu dostarczył do mego garażu nowy zestaw do letniej bujaki...
http://www.oponeo.pl/dane...205-45-r16-83-w
Cena teraz jest już marna, ale niech Kubas się wypowie- może jeszcze będzie jakieś promo.
Fenkju Kubas
Na PZeroNero jeździłem i jak do bujaki po mieście to mistrz wybór.
Ale przyznam,że zastanawiam się nad 595rs-r. Cena trochę słaba ale na allegro mozna kupić taniej. Tylko pytanie jak to sie na codzień sprawdza? Na suchym pewnie jest git ale co z deszczem? Jak z żywotnością?
Jak pojeździsz to podziel sie wrażeniami PiTT - Nie 22 Lip, 2012
rasta napisał/a:
PiTT napisał/a:
przejechałem już kilka tyś na goodyearach f1 ASYMMETRIC 2
nie piszczo!
polecam!
Biorąc pod uwagę ich cenę oraz to, że są to opony Premium dziwne by było jakby jeden z topowych modeli GY źle się sprawował. Ponadto jest to nowy model i jak już go porównywać to raczej z Conti 5, a nie z modelem sprzed 10 lat.
spoko, nie wiedziałem że GY będzie porównywalny do np. Conti 3, mimo tego że Conti były droższe z tego co pamiętam
spodziewałem się przeciętnych opon, coś w stylu Dunlopów maxx, które imho są po chooju fest
miłe rozczarowanie, więc to lubię i polecam bo cenowo wcale nie są w górnej półce kaziu1985pn - Nie 22 Lip, 2012
rasta napisał/a: