Maciusiowy - Nie 23 Wrz, 2012 może nie jakaś nowość, ale jestem w stanie przerzucić się na diesla:
Marek23 - Nie 23 Wrz, 2012 Starsza wersja carrery S z driverem,ktory ruszac nie potrafi. Niech porównają z benzyną turbo, a nie 2 turbiny vs dziadek do orzechów bez świstaka.Maciusiowy - Nie 23 Wrz, 2012
Marek23 napisał/a:
Starsza wersja carrery S z driverem,ktory ruszac nie potrafi. Niech porównają z benzyną turbo, a nie 2 turbiny vs dziadek do orzechów bez świstaka.
co nie zmienia faktu, że kombiak w dieslu, wyruchał mocniejsze porsche 911 SMarek23 - Nie 23 Wrz, 2012
Maciusiowy napisał/a:
co nie zmienia faktu, że kombiak w dieslu, wyruchał mocniejsze porsche 911 S
Bardziej kierownik kierownika. Diesel to dobro, ale dobrze dolana uturbiona bena klepie wszystko.Maciusiowy - Nie 23 Wrz, 2012
Marek23 napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
co nie zmienia faktu, że kombiak w dieslu, wyruchał mocniejsze porsche 911 S
Bardziej kierownik kierownika. Diesel to dobro, ale dobrze dolana uturbiona bena klepie wszystko.
zgadzam się, chodziło mi jedynie o pokazanie że to nowe A6 w dieslu jest dosyć żwawe i fajnie brzmi Marek23 - Nie 23 Wrz, 2012 Fajne,fajne to prawda. Ale taka wydumka tylko z salonu, a w tym przypadku nie mój przedział cenowy niestety.Anonymous - Pon 24 Wrz, 2012 Ej no czym tu sie jarać,BMW robi podobne auto juz od 7 lat (535d) i za 10-11 tys euro mozna takie miecM - Pon 24 Wrz, 2012 To jak z olimpiadą specjalną, wygrał ale co z tegoJakarti - Pon 24 Wrz, 2012
M napisał/a:
To jak z olimpiadą specjalną, wygrał ale co z tego
gruboM - Pon 24 Wrz, 2012 Chodziło mi o ten mem z netu, nie o paraolimpiadePiTT - Pon 24 Wrz, 2012 idealnie mieć 2 takie auta w garażu
do samotnego lansu prosiak a jak trzeba z rodziną pojechać to kombi z takimi samymi osiągami Maciusiowy - Pon 24 Wrz, 2012 ...i jeszcze takie rękawice, ech...Jakarti - Wto 25 Wrz, 2012
M napisał/a:
Chodziło mi o ten mem z netu, nie o paraolimpiade
a to chyba nie znam GeKo - Wto 25 Wrz, 2012 I do szuruburu jest już konkret pakiecik na MOOOOC, szkoda tylko że to na razie do wersji wyścigowej i za miliony monet, ale pewnie ucywilizuje to ktoś.
http://www.racecar-engine...baru-brz-gt300/szymlorek - Wto 25 Wrz, 2012
rabarbar napisał/a:
Ej no czym tu sie jarać,BMW robi podobne auto juz od 7 lat (535d) i za 10-11 tys euro mozna takie miec
Teraz pojawiło się nawet 550d od bmw- do wożenia dupy po autobahnie ideał !