siema - Pią 30 Gru, 2011 Vlodek, niech Ci zatem Mick forwardnie jeszcze PW ode mnie w sprawie Powerflexa! Vlodarsky - Pią 30 Gru, 2011
siema napisał/a:
Vlodek, niech Ci zatem Mick forwardnie jeszcze PW ode mnie w sprawie Powerflexa
już fordwardnął - wszystko jest na dobrej drodze !! musisz przelać mi zaliczkę !! 600 zł.siema - Pią 30 Gru, 2011
Vlodarsky napisał/a:
siema napisał/a:
Vlodek, niech Ci zatem Mick forwardnie jeszcze PW ode mnie w sprawie Powerflexa
już fordwardnął - wszystko jest na dobrej drodze !! musisz przelać mi zaliczkę !! 600 zł.
Dzięki Vłodziu. Pieniądze w drodze.
Polecam tego sprzedawcę!Vlodarsky - Pią 30 Gru, 2011 ja polecam tego nabywcę ! towaru nie będzie ale i tak płaci ! to lubie Vlodarsky - Pią 30 Gru, 2011 Polecam także serwis motorsportowy który jako pierwszy daje wywiad w tym programie
Gdzie można zobaczyć jakiś zbudowany przez ten serwis samochód do driftu ? ciekawi mnie na czym polega przeróbka do driftu u nich. Tu pytanie do Micka Mick - Pią 30 Gru, 2011 tempe ch...
no name, zamówienie będzie na początku roku.
Siema, nie odpisałem bo dopiero wróciłem do domu i siadłem do kompa, w przyszłym tygodniu sprawdzę cenę i Cipo dam ok?cebeer - Pią 30 Gru, 2011 czy CIpo dam to chodzi o moje sprzeglo ??
powiem tak ... jaram się : )no name - Sob 31 Gru, 2011
Mick napisał/a:
no name, zamówienie będzie na początku roku.
Oczywiście w cenach z 2011 mam nadzieję Mick - Sob 31 Gru, 2011 niestety nie będzie Grześku
a to dlatego, że na ten rok już wszystko wyprzedane było, ale za to będziesz miał z najnowszą homologacją
Robert, dam znać w pierwszym tygodniu stycznia, bo teraz nic nie wymodzęno name - Sob 31 Gru, 2011
Mick napisał/a:
ale za to będziesz miał z najnowszą homologacją
Ta homo to mi tak średnio na ułęż czy inne upalanki potrzebna M - Sob 31 Gru, 2011 Ale uznanie kolegow rajdowcow - bezcenne no name - Sob 31 Gru, 2011 To tak Mick - Wto 03 Sty, 2012 Dotarły już nowe cenniki na rok 2012.
Względem zeszłego roku np:
Pasy 4pkt RRS FIA 3" które kosztowały 499 pln teraz kosztują 549 pln.
Za chwilę wstawię wszystkie cenniki i będą również na 1 stronie106 - Wto 03 Sty, 2012 a nowy fotel (fia) z bimarco juz masz? Mick - Wto 03 Sty, 2012
106 napisał/a:
a nowy fotel (fia) z bimarco juz masz?
a mogę mieć
wiem, że cena detal będzie w okolicy 1500 pln i jest zbliżony do Sparco Pro ADV