Bart - Wto 14 Sie, 2012 bez głowy się musi ciężko biegać...
bizon - Wto 14 Sie, 2012 wcale nie, nizsza masa, lepsze osiagi, barcie Qukie - Wto 14 Sie, 2012 bizą, a jaki to jest normalny dystans i bieganie z głową? bo ja na ten przykład wchodzę na bieżnie, robię 5-10km i idę się wykapać... ale też nigdy nie lubiłem biegaćAnonymous - Wto 14 Sie, 2012 Wczoraj zrobiłem sobie 5km z domu na boisko świńskim truchtem poniżej 30minut i potem 40 minut meczu... jednak jak się odpuści na 2-3 miesiące bieanie to kondycja spada jak tupolev
raz-dwa w tygodniu normalnie w piłkę gram ale co bieganie to bieganie...bizon - Wto 14 Sie, 2012
Qukie napisał/a:
bizą, a jaki to jest normalny dystans i bieganie z głową? bo ja na ten przykład wchodzę na bieżnie, robię 5-10km i idę się wykapać... ale też nigdy nie lubiłem biegać
normalny dystans to jest cos dostosowanego do twojej aktualnej kondycji.
z glowa - w dostosowanym do mozliwosci tempie.Qukie - Wto 14 Sie, 2012 aaa to czill, tak właśnie biegam myślałem że chodzi o jakieś konkretne wytyczne co do tempa, tętna i nie wiem czego jeszczebizon - Wto 14 Sie, 2012
Qukie napisał/a:
myślałem że chodzi o jakieś konkretne wytyczne co do tempa, tętna i nie wiem czego jeszcze
bez sęsó, trzeba napierdalac gregwoj - Wto 21 Sie, 2012 Bieganie bez konkretnego celu jest nudne a więc pora na Maraton Warszawski 2012 (głównie dlatego, że to jedna z nielicznych okazji kiedy można wbiec na płytę boiska Stadionu Narodowego).
Treningom trochę nie sprzyja pogoda ale dzisiaj spokojnie poszło >10km:
Zostało niecałe 6 tygodni wiec czasu nie za wiele Vlodarsky - Wto 21 Sie, 2012 Ha ! ja byłem na mazurach i przytyłem 7kg !!!!!!!! Boli mnie jeszcze noga ale dzisiaj biegałem już drugi raz i może uda mi się wrócić do formy po 1,5 miesiąca obijania i ogólnego osłabienia
10km pękło 3 dni temu a dzisiaj 15km.
http://www.endomondo.com/workouts/84155697Michał - Wto 21 Sie, 2012 ale na baunsach u ppego chyba schudłeś z 10, tak tańcowałeś
moge pokazać?? Vlodarsky - Wto 21 Sie, 2012 Wole nie ale zdaje sobie sprawę, że było to mega śmieszne pP - Śro 22 Sie, 2012 u mnie to kazdy wylał z siebie z 3litry bizon - Śro 22 Sie, 2012 a ja rozwalilem kolano w zeszly piatek. niby nic, ale po schodach ledwo schodze, poza tym w miare normalnie. ale wczorajsza proba truchtu zakonczyla sie po 5m Vlodarsky - Nie 26 Sie, 2012 Zgłosiłem się na :
Maraton Warszawski - zgłoszony i opłacony
Biegnij Warszawo - zgłoszony i opłacony
Bieg Niepodległości -
zobaczymy jak to będzie chwilowo boli mnie kolano. Odpoczywam dwa dni.Vlodarsky - Wto 28 Sie, 2012 Może ktoś z doświadczony kolegów ma pomysł co zrobić jak boli kolano ? za długo odpoczywać nie mogę bo zostało mało czasu... a nie chce też zrobić sobie krzywdy i odpuścić.