Ja mieszkam 300 metrow za pierwszą BP, to umowmy sie na tej BP z Mc'Donaldem(przy skrecie na Sulejówek) lub na Orlenie po drugiej stronie
Słabo znam okolicę
Wiem że jest jakaś stacja po prawej stronie, tuż przez zakrętem na Lublin, ale nie wiem czy to Orlen, czy BP.
Stacja z McDonaldem (chyba BP) jest po drugiej stronie ulicy o ile pamiętam.Janusz - Śro 04 Maj, 2011 jedzie ktoś z krk albo przez krk??M - Śro 04 Maj, 2011 Podobno jakiś jątrzyciel miał jechać kamil - Śro 04 Maj, 2011 Drone, dokładnie tak. BP to staja w kierunku na warszawę, a po drugiej stronie jest Orlen. Umówmy się tam wszyscy, albo w macu na BP jak otwarty Drone - Śro 04 Maj, 2011
kamil napisał/a:
Drone, dokładnie tak. BP to staja w kierunku na warszawę, a po drugiej stronie jest Orlen. Umówmy się tam wszyscy, albo w macu na BP jak otwarty
OK, to ja już wolę na Orlenie. W Macu o tej godzinie są tylko te ochydne śniadaniowe zestawy. Niech se je w dupę wsadzą roj - Śro 04 Maj, 2011 ja mam problemy z wczesnym wstawaniem więc raczej będę gonił.
czy ktoś z jadących z WWa (najlepiej ktoś kto był na ułężu już) może mi na pw nr kom. podać? w razie problemów z dojazdem będę dzwonił, tak to wbiję współrzędne (jeśli znajdę) w gps i niech Hołek dyktuje Jakarti - Śro 04 Maj, 2011 prosta droga,
nakurfiasz do zakretu (taka miejscowosc)
pozniej nakurfiasz do moszczanki i skrecasz w lewo (duze skrzyzowanie ale bez swiateł)
pozniej nakurfiasz do uleza i skret w lewo na krzyzowce (przed stacja benzynowa trzeba skrecic w lewo jak miniesz stacje to zawracasz i w prawo.
nakurfiasz do bramy.pum - Śro 04 Maj, 2011 ten skręt na Ułęż to na Nowodwór, a skręt w Moszczankach czy jak to się nazywa to na Kockbizon - Śro 04 Maj, 2011 by ktos mogl zapodac jakies wspolrzedne gps albo co do tej bramy
3 lata tam nie bylem.pum - Śro 04 Maj, 2011 wjeżdżasz standardowo 2 bramą, współrzędnych nie trzeba do tego Drone - Śro 04 Maj, 2011
bizon napisał/a:
by ktos mogl zapodac jakies wspolrzedne gps albo co do tej bramy
3 lata tam nie bylem.
Z mapy "eM"a współrzędne wychodzą tak: 51.622633,22.088571Kenet - Śro 04 Maj, 2011 Nie da się nie trafić, ale współrzędne GPSowe bramy to mniej więcej: N51.6223 E22.0887 lub N51'37'20" E22'5'19".roj - Śro 04 Maj, 2011 dzięki wszystkim!
Jakarti napisał/a:
nakurfiasz do zakretu (taka miejscowosc)
pozniej nakurfiasz do moszczanki i skrecasz w lewo (duze skrzyzowanie ale bez swiateł)
pozniej nakurfiasz do uleza i skret w lewo na krzyzowce (przed stacja benzynowa trzeba skrecic w lewo jak miniesz stacje to zawracasz i w prawo.
nakurfiasz do bramy.
Jakarti - powienieneś nagrać dla jakiegoś systemu nawigacji komentarze. Hołek trochę przynudza
..za.dwieście..metrów...nakurfiasz..lekko.w.lewo..
da ktoś nr kom na wypadek wszelki?Jakarti - Śro 04 Maj, 2011