To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 2011 HH.ORG TrackDay Ułęż 8 MAJ

Drone - Śro 04 Maj, 2011

[quote="Bad-i"]
Kenet napisał/a:

Ja mieszkam 300 metrow za pierwszą BP, to umowmy sie na tej BP z Mc'Donaldem(przy skrecie na Sulejówek) lub na Orlenie po drugiej stronie :]

Słabo znam okolicę :D
Wiem że jest jakaś stacja po prawej stronie, tuż przez zakrętem na Lublin, ale nie wiem czy to Orlen, czy BP.
Stacja z McDonaldem (chyba BP) jest po drugiej stronie ulicy o ile pamiętam.

Janusz - Śro 04 Maj, 2011

jedzie ktoś z krk albo przez krk??
M - Śro 04 Maj, 2011

Podobno jakiś jątrzyciel miał jechać :D
kamil - Śro 04 Maj, 2011

Drone, dokładnie tak. BP to staja w kierunku na warszawę, a po drugiej stronie jest Orlen. Umówmy się tam wszyscy, albo w macu na BP jak otwarty ;)
Drone - Śro 04 Maj, 2011

kamil napisał/a:
Drone, dokładnie tak. BP to staja w kierunku na warszawę, a po drugiej stronie jest Orlen. Umówmy się tam wszyscy, albo w macu na BP jak otwarty ;)

OK, to ja już wolę na Orlenie. W Macu o tej godzinie są tylko te ochydne śniadaniowe zestawy. Niech se je w dupę wsadzą :/

roj - Śro 04 Maj, 2011

ja mam problemy z wczesnym wstawaniem więc raczej będę gonił.
czy ktoś z jadących z WWa (najlepiej ktoś kto był na ułężu już) może mi na pw nr kom. podać? w razie problemów z dojazdem będę dzwonił, tak to wbiję współrzędne (jeśli znajdę) w gps i niech Hołek dyktuje :faja:

Jakarti - Śro 04 Maj, 2011

prosta droga,

nakurfiasz do zakretu (taka miejscowosc)
pozniej nakurfiasz do moszczanki i skrecasz w lewo (duze skrzyzowanie ale bez swiateł)
pozniej nakurfiasz do uleza i skret w lewo na krzyzowce (przed stacja benzynowa trzeba skrecic w lewo jak miniesz stacje to zawracasz i w prawo.
nakurfiasz do bramy.

pum - Śro 04 Maj, 2011

ten skręt na Ułęż to na Nowodwór, a skręt w Moszczankach czy jak to się nazywa to na Kock
bizon - Śro 04 Maj, 2011

by ktos mogl zapodac jakies wspolrzedne gps albo co do tej bramy ;D
3 lata tam nie bylem.

pum - Śro 04 Maj, 2011

wjeżdżasz standardowo 2 bramą, współrzędnych nie trzeba do tego :)
Drone - Śro 04 Maj, 2011

bizon napisał/a:
by ktos mogl zapodac jakies wspolrzedne gps albo co do tej bramy ;D
3 lata tam nie bylem.

Z mapy "eM"a współrzędne wychodzą tak: 51.622633,22.088571

Kenet - Śro 04 Maj, 2011

Nie da się nie trafić, ale współrzędne GPSowe bramy to mniej więcej: N51.6223 E22.0887 lub N51'37'20" E22'5'19".
roj - Śro 04 Maj, 2011

dzięki wszystkim!
Jakarti napisał/a:
nakurfiasz do zakretu (taka miejscowosc)
pozniej nakurfiasz do moszczanki i skrecasz w lewo (duze skrzyzowanie ale bez swiateł)
pozniej nakurfiasz do uleza i skret w lewo na krzyzowce (przed stacja benzynowa trzeba skrecic w lewo jak miniesz stacje to zawracasz i w prawo.
nakurfiasz do bramy.

Jakarti - powienieneś nagrać dla jakiegoś systemu nawigacji komentarze. Hołek trochę przynudza :faja:
..za.dwieście..metrów...nakurfiasz..lekko.w.lewo..

da ktoś nr kom na wypadek wszelki?

Jakarti - Śro 04 Maj, 2011

pumfkp napisał/a:
a skręt w Moszczankach

w moszcznce :)

pum - Śro 04 Maj, 2011

Jakarti napisał/a:

w moszcznce :)

za Rykami :bad: