Ogłoszenia komercyjne - Fast-Wheels.pl - wymiana i sprzedaż opon Wawka
Vlodarsky - ¦ro 16 Lis, 2011
Jak Ci się trafi nowe C5 to zanim go podniesiesz spu¶ć ci¶nienie z zawieszenia żeby¶ klientowi nie fundował siłowników.rasta - ¦ro 16 Lis, 2011 Dobrze wiedzieć, ogólnie niezły patent z tym zawiasem, ponoć idzie zmienić koło bez lewarka, prawda to?Vlodarsky - Czw 17 Lis, 2011 z tyłu da radę i można jechać teoretycznie z tyłu bez jednego. W starych Citroenach testowali¶my i to prawda ale w nowych C5,C6 nie sprawdzali¶my.Anonymous - Czw 17 Lis, 2011 No proszę o wymiana powinna być GRATIS
i z uwag± ZIOM z UWAGˇ rasta - Czw 17 Lis, 2011 Może być gratis ale wtedy przytnę więcej na oponach rasta - Pon 05 Gru, 2011 Chciałem tylko poinformować, że jakby co można u nas też kupić felgi stalowe do każedgo samochodu, posiadamy pełn± ofertę felg AlCar oraz ¶rub do kół - oczywi¶cie w dobrych cenach. no name - Pi± 09 Gru, 2011 Byłem, zobaczyłem, wymieniłem.
Profi robota, po wszystkim jeszcze dostałem kaskę od Rasty rasta - Sob 10 Gru, 2011 Za duż± zaliczkę dałe¶
EmerytRs2 - Sob 10 Gru, 2011 te z allegro? rasta - Sob 10 Gru, 2011 a nie wiem ja tylko opony zakładałem Bonczek - Sob 10 Gru, 2011 Wstałe¶ już? PiTT - Sob 10 Gru, 2011 tak się zastanawiałem
czy repliki Advanów nie powinny się nazywać np. Advent?
używanie tej samej nazwy jest chyba niezgodne z prawem?Bonczek - Sob 10 Gru, 2011 Te felgi maj± zarejestrowan± nazwę Advan Replica M - Sob 10 Gru, 2011 Nie jezeli w danym kraju sobie ktos zastrzegl te nazwe i sobie je tam produkuje. Widzialem te advany po dziurze Krzywia sie jak plastelina.rasta - Sob 10 Gru, 2011 Komplet pewnie tańszy od jednej ori