mi - Śro 14 Wrz, 2011 ogólnie ktoś się do napisania tego nie przyłożył, tym nie mnie sytuacja jest nieco słaba...GeKo - Śro 14 Wrz, 2011 12mln to przy wyliczeniu Wasa jakieś 10-11 lat eksploatacji na pełnych obrotach biorąc pod uwagę strajki, przestoje awarie itd. śmiało można założyć że jeszcze na 20 lat węgla zostało.martin.h - Śro 14 Wrz, 2011 Czyli jest szansa, że tak szybko Bytom się nie zawali EmerytRs2 - Śro 14 Wrz, 2011 co się stanie, gdy zabraknie węgla ziemnego?M - Śro 14 Wrz, 2011 Wtedy zabraknie węgla i nastąpi jego brak w dostawach.martin.h - Śro 14 Wrz, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
co się stanie, gdy zabraknie węgla ziemnego?
Emeryt Ty ukończyłeś jakąś szkołę ? EmerytRs2 - Śro 14 Wrz, 2011
martin.h napisał/a:
Emeryt Ty ukończyłeś jakąś szkołę ?
tak Marka23
sorry myślałem że genialne w swojej prostocie pytanie, zostanie zrozumiane!!
wobec tego widzę, że muszę Ci pomóc rozszerzając je nieco.
Co się stanie z pracownikami spółek węglowych (ludźmi), gdy zabraknie węgla ziemnego?
ps. martinku, skończyłem Wyższą Szkołę Motorsportu, znajdującą się przy Królowej polskich dróg !!Janusz - Śro 14 Wrz, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
ps. martinku, skończyłem Wyższą szkołę Motorsportu, znajdującą się przy Królowej polskich dróg !!
czyli szkołe na WSI ?? no name - Śro 14 Wrz, 2011 EmerytRs2, co to jest węgiel ziemny ?
Bo o kamiennym na śląsku to słyszałem martin.h - Śro 14 Wrz, 2011
no name napisał/a:
EmerytRs2, co to jest węgiel ziemny ?
Bo o kamiennym na śląsku to słyszałem
O to to! Właśnie o to mi chodzi EmerytRs2 - Śro 14 Wrz, 2011 wyngiel jest wyngiel....
nie łapmy się za słówka
pracuje dziś 7:15 min przy kompie, wiec normalna sprawa, że mogłem źle napisać.no name - Śro 14 Wrz, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
wyngiel jest wyngiel....
wungiel chopie, wungiel Michał - Czw 15 Wrz, 2011 wengiel coupe
Emeryt , no jak to co . Wszyscy pojdą na bruk. Podobna ilość osób pracowała u nas w jednej spółce , produkowała mega nowoczesne czołgi z czasów II wojny światowej. 3/4 personelu z bumar gliwice dostało kopa w zad i nara.
Smutna prawda.Niemy - Czw 15 Wrz, 2011 Miało tak być, ale słyszałem, że są jakieś nowe zamówienia i pracujo dalej, prowda to?Jacek - Czw 15 Wrz, 2011