To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Formula 1

iQ - Pon 17 Maj, 2010

eM napisał/a:
Pierdo.lona niemiecka szmata

to o Niki Lauda? Bo on jest austriakiem :>

M - Pon 17 Maj, 2010

jeden pies
Anonymous - Pon 17 Maj, 2010

Tu sie zgadzam wyjątkowo z eM'em.

Nie mam szacunku dla niego przez pewne akcje z przeszłości, to czy ostatni komentarz był zamierzony czy nie nie ma wpływu na moją opinię :]

M - Pon 17 Maj, 2010

Bo taka jest rzeczywistosc, te cale gadanie sranie o pojednaniu narodow, o nowoczesnosci, europie bez barier, otwartych ludziach, milosci miedzy narodami i innych gównach mozna odwinąć z rolki jak papier i uzyc do wytarcia dupy. Prawda jest taka ze jestesmy dla nich takim samym gownem jak dla ich dziadkow którzy palili polskie miasta.
Dziekuje.

martin.h - Pon 17 Maj, 2010

Jasne, kłóćmy się ze wszystkimi, obrażajmy się na wszystkich, powinniśmy wypowiedzieć od razu Niemcom/Austrii wojnę za te słowa Laudy.
Sorry, ale jak czytam te niektóre wypowiedzi to tak jakbym słyszał Jarosława Kaczyńskiego i resztę jego świty z PISu.

:lol2:
M - Pon 17 Maj, 2010

Andre ty miałeś dziadka ssmana wiec nie mozesz sie odzywac w tej dyskusji - przykro mi.

Du faflucte shweine! jha też nienawidzieć niemcy jak Ty więc hende ho und siatafakap

:faja:

PiTT - Pon 17 Maj, 2010

^D^
M - Pon 17 Maj, 2010

Przyszlosc jest piekna :rotfl: :rotfl: :rotfl: jak niemka
Drone - Pon 17 Maj, 2010

martin.h napisał/a:

Janusz dobrze porównał użycie słowa 'Pepik', to byłoby idealne porównanie do tego, ja bym dodał jeszcze do tego takie słowa jak czarnuchu, białasie itp.

Porównanie jest zupełnie nietrafione, bo słowo "Pepik" nie jest słowem w języku czeskim obraźliwym. Jest to zdrobnienie czeskiego Józefa: Pepo, Pepik.

Pepika można porównać do tego, jakbyśmy każdego Niemca nazwali Helmutem i Helgą (co często w Polsce się robi)

Bart - Wto 18 Maj, 2010

eM napisał/a:
Pierdo.lona niemiecka szmata

jestem tuu! :]

Jakarti - Wto 18 Maj, 2010

jakbym chcial obejrzec wyscig z monako F1 to jest jakas wersja online tego??
ktos cos wie moze? :)

Gaydek - Wto 18 Maj, 2010

Było? Race edits, Spain 2010, http://www.formula1.com/video/race_edits.html .
Marek23 - Wto 18 Maj, 2010

eM napisał/a:
Bo taka jest rzeczywistosc, te cale gadanie sranie o pojednaniu narodow, o nowoczesnosci, europie bez barier, otwartych ludziach, milosci miedzy narodami i innych gównach mozna odwinąć z rolki jak papier i uzyc do wytarcia dupy. Prawda jest taka ze jestesmy dla nich takim samym gownem jak dla ich dziadkow którzy palili polskie miasta.
Dziekuje.

Genau... Jak ktoś myśli inaczej,to niech sie wybierze do D,CH lub A....