to o Niki Lauda? Bo on jest austriakiem M - Pon 17 Maj, 2010 jeden piesAnonymous - Pon 17 Maj, 2010 Tu sie zgadzam wyjątkowo z eM'em.
Nie mam szacunku dla niego przez pewne akcje z przeszłości, to czy ostatni komentarz był zamierzony czy nie nie ma wpływu na moją opinię M - Pon 17 Maj, 2010 Bo taka jest rzeczywistosc, te cale gadanie sranie o pojednaniu narodow, o nowoczesnosci, europie bez barier, otwartych ludziach, milosci miedzy narodami i innych gównach mozna odwinąć z rolki jak papier i uzyc do wytarcia dupy. Prawda jest taka ze jestesmy dla nich takim samym gownem jak dla ich dziadkow którzy palili polskie miasta.
Dziekuje.martin.h - Pon 17 Maj, 2010 Jasne, kłóćmy się ze wszystkimi, obrażajmy się na wszystkich, powinniśmy wypowiedzieć od razu Niemcom/Austrii wojnę za te słowa Laudy.
Sorry, ale jak czytam te niektóre wypowiedzi to tak jakbym słyszał Jarosława Kaczyńskiego i resztę jego świty z PISu.Anonymous - Pon 17 Maj, 2010 M - Pon 17 Maj, 2010 Andre ty miałeś dziadka ssmana wiec nie mozesz sie odzywac w tej dyskusji - przykro mi.Anonymous - Pon 17 Maj, 2010 Du faflucte shweine! jha też nienawidzieć niemcy jak Ty więc hende ho und siatafakap
PiTT - Pon 17 Maj, 2010 M - Pon 17 Maj, 2010 Przyszlosc jest piekna jak niemkaDrone - Pon 17 Maj, 2010
martin.h napisał/a:
Janusz dobrze porównał użycie słowa 'Pepik', to byłoby idealne porównanie do tego, ja bym dodał jeszcze do tego takie słowa jak czarnuchu, białasie itp.
Porównanie jest zupełnie nietrafione, bo słowo "Pepik" nie jest słowem w języku czeskim obraźliwym. Jest to zdrobnienie czeskiego Józefa: Pepo, Pepik.
Pepika można porównać do tego, jakbyśmy każdego Niemca nazwali Helmutem i Helgą (co często w Polsce się robi)Bart - Wto 18 Maj, 2010
eM napisał/a:
Pierdo.lona niemiecka szmata
jestem tuu! Jakarti - Wto 18 Maj, 2010 jakbym chcial obejrzec wyscig z monako F1 to jest jakas wersja online tego??
ktos cos wie moze? Gaydek - Wto 18 Maj, 2010 Było? Race edits, Spain 2010, http://www.formula1.com/video/race_edits.html .Marek23 - Wto 18 Maj, 2010
eM napisał/a:
Bo taka jest rzeczywistosc, te cale gadanie sranie o pojednaniu narodow, o nowoczesnosci, europie bez barier, otwartych ludziach, milosci miedzy narodami i innych gównach mozna odwinąć z rolki jak papier i uzyc do wytarcia dupy. Prawda jest taka ze jestesmy dla nich takim samym gownem jak dla ich dziadkow którzy palili polskie miasta.
Dziekuje.
Genau... Jak ktoś myśli inaczej,to niech sie wybierze do D,CH lub A....