siema - Pon 07 Wrz, 2009 Przecież to nie saxorulez, to Giancarlo Fisichella Stacho - Pon 07 Wrz, 2009
siema napisał/a:
Przecież to nie saxorulez, to Giancarlo Fisichella
dokładnie ten tekst mnie rozwalił Giancarlo Fisichella Greg - Pon 07 Wrz, 2009 PiTT, fajowe foty! Maj± taki klimat że nawet nie widać że miałem zasyfione auto.
A nie znalazłby¶ jakich¶ z moj± C2 w akcji? bizon - Pon 07 Wrz, 2009 pare wybranych fot. obrobka jest przypadkowa i na szybko, bo dzis dzien mega napiety. jak kto chce moge udostepnic rawy i kazdy zrobi z nich co chce
k-mart - Pon 07 Wrz, 2009 co za dres przyjechal e90?strick - Pon 07 Wrz, 2009 5-6 zdjec na jeden post!siema - Pon 07 Wrz, 2009
Greg napisał/a:
PiTT, fajowe foty! Maj± taki klimat że nawet nie widać że miałem zasyfione auto.
A nie znalazłby¶ jakich¶ z moj± C2 w akcji?
Ja wczoraj wrzucałem kilka, w tym jedno z Twoj± C2
k-mart - Pon 07 Wrz, 2009 zajebiste fotoasy, ale to najlepsze:
daje na tapete.
wyglada na bardzo zaawansowana rozmowe.
Pcs: "Bart, Michelangelo czy Raffael?"
Bart: "Proste: Maliniak"Greg - Pon 07 Wrz, 2009
siema napisał/a:
Greg napisał/a:
PiTT, fajowe foty! Maj± taki klimat że nawet nie widać że miałem zasyfione auto.
A nie znalazłby¶ jakich¶ z moj± C2 w akcji?
Ja wczoraj wrzucałem kilka, w tym jedno z Twoj± C2
Widziałem, zaj.ebiste jest! Masz więcej? Jak co¶ to PeWu bizon - Pon 07 Wrz, 2009 tera lepiej?
Anonymous - Pon 07 Wrz, 2009
k-mart napisał/a:
co za dres przyjechal e90?
Siara siema - Wto 08 Wrz, 2009
Greg napisał/a:
Widziałem, zaj.ebiste jest! Masz więcej? Jak co¶ to PeWu
No mam serię -> PW
A mnie (czarne saxo) kto¶ złapał podczas tych trzech kółek, co przejechałem? Michał - Wto 08 Wrz, 2009 pcs latał paskiem starego ?? Barejka - Wto 08 Wrz, 2009 siema, a co sie stalo ze tak malo latales? Ni moglem nawet pomiau zlapac Maciusiowy - Wto 08 Wrz, 2009 preluda spoko