I will calculate a cost and see what discount we can do for you.
wasq - Pon 09 Lis, 2009 "discount we can do for you"
ale my juz mamy swoje dyskonty biedronka zabka i inne takie po co nam kolejne martin.h - Pon 09 Lis, 2009
wasq napisał/a:
"discount we can do for you"
ale my juz mamy swoje dyskonty biedronka zabka i inne takie po co nam kolejne
W tym przypadku chodzi o dyskont alkoholowy, jak to napisał Tomcat wasq - Pon 09 Lis, 2009 aaaaa to jestem za pelna geba jarek-malopolska - Pon 09 Lis, 2009 hmm a ile im zajmie to wyliczanie?? Tomcat - Pon 09 Lis, 2009
martin.h napisał/a:
wasq napisał/a:
"discount we can do for you"
ale my juz mamy swoje dyskonty biedronka zabka i inne takie po co nam kolejne
W tym przypadku chodzi o dyskont alkoholowy, jak to napisał Tomcat
Podtrzymuję stanowisko
a co z Paypalem w końcu ?ŁukaszS3 - Pon 09 Lis, 2009 Martin bo zapomniałem nie jest za późno na zmianę filtra w zestawie bo nie wiem jaki mi zamówiłeś?martin.h - Pon 09 Lis, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
Martin bo zapomniałem nie jest za późno na zmianę filtra w zestawie bo nie wiem jaki mi zamówiłeś?
Zamówiłem Ci Greena K2.65.Tomcat - Pon 09 Lis, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
Martin bo zapomniałem nie jest za późno na zmianę filtra w zestawie bo nie wiem jaki mi zamówiłeś?
NIE ZMIENIAJ TEMATU !!!! My tu o wódce konwersujemy ! martin.h - Pon 09 Lis, 2009
Tomcat napisał/a:
a co z Paypalem w końcu ?
Zobaczymy, możliwe że przy tej sumie taniej wyjdzie przelew.ŁukaszS3 - Pon 09 Lis, 2009
martin.h napisał/a:
Zamówiłem Ci Greena K2.65.
Jak rozumiem różnią się one wielkością i nie wiem czy on nie będzie za mały do mojego bolidu... Nie ma szans na zmianę?martin.h - Pon 09 Lis, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
martin.h napisał/a:
Zamówiłem Ci Greena K2.65.
Jak rozumiem różnią się one wielkością i nie wiem czy on nie będzie za mały do mojego bolidu... Nie ma szans na zmianę?