eee, mielismy polecac telefony a nie centra multimedialne z funkcja wybierania numerow i od czasu do czasu nawet nawiazania kontaktu strick - Pią 10 Wrz, 2010
bizon napisał/a:
i tak najlepsza jest 6310 - to fon wszechczasow
Zgadam sie, dodam do tego tez poprzednika 6210.
Ale powiem Ci, ze u mnie tez bardzi duzo wytrzymała 6100 i 6822. Obie wytrzymały ponad 1300 godzin i ok 70000 sms.
Jakoś te e51 z którymi miałem styczność sie psuły sie tak.
Bardzo sobie chwale es k750i, na prawde twardy telefon, k800i fajny, ale niestety niezbyt trwały.Loko - Pią 10 Wrz, 2010
strick napisał/a:
bizon napisał/a:
i tak najlepsza jest 6310 - to fon wszechczasow
Zgadam sie, dodam do tego tez poprzednika 6210.
Potwierdzam świetny telefon, a jego największą zaletą były wymienne klapki na końcu obudowy dzieki którym rewelacyjnie nadawał sie do otwierania piwa Michał - Pią 10 Wrz, 2010 Maćku, olej tego SE. Oprócz yarii jaki napisałeś, chyba aktualnie nie ma nic ciekawego ze stajni SE co bardzo żałuję bo jestem fanem tej marki.
Weź pod uwagę Motorole Milestone ,mega wypasem jest teraz samusng galaxy s.
Bądź coś z firmy HTC. Ile by cie kosztował HD2 ? tyle ze jest duży.strick - Pią 10 Wrz, 2010 Wszystkie które wymieniłeś, prócz milestone sa dotykami, których Maciek nie chce.Michał - Pią 10 Wrz, 2010 ja też jestem przeciwny dotykom . Ale niestety, tera tylko raczej takie
to moze niech ta motke sprawdzi
podobno jest całkiem w pizdekaziu1985pn - Pią 10 Wrz, 2010 też ma od ponad roku e51 i dopóki nie wgrałem nowego softu byłem mega zadowolony teraz czekam aż poprawią tą wrsję którą mam ponieważ od czasu do czasu podczas odbieranie połączenia się wiesza strick - Pią 10 Wrz, 2010 Ja jestem ciekaw eryka x10 mini pro.PiTT - Pią 10 Wrz, 2010 w hd2 jest fajny interfejs i w sumie pasi mi winda bo mogę mieć automapę
reszta na chój się zdaje, nic więcej nie używam
mimo że ekran precyzyjny to jednak ajfon dalej jest liderem jeśli chodzi o ekrany dotykowekaziu1985pn - Pią 10 Wrz, 2010 dodam że nawet w salonach odradzali mi e52 ponieważ psuja się na potęgę.bizon - Sob 11 Wrz, 2010
strick napisał/a:
Ja jestem ciekaw eryka x10 mini pro.
tez w erze mialem w lapach, hmm, to juz chyba za male przynajmniej mnie jakos nie lezalo do konca.
Michał napisał/a:
samusng galaxy s.
bawilem sie, kolega w pracy ma, nie nie i jeszcze raz nie, on sam ma ochote go wyrzucic
pomijam, ze M nie chce dotykowcow.
Michał napisał/a:
to moze niech ta motke sprawdzi
2 razy popelnilem ten blad i nigdy wiecej bizon - Sob 11 Wrz, 2010 a zreszta, ten temat jest jak kazdy inny
mowie ci em, idz, pomacaj strick - Sob 11 Wrz, 2010
bizon napisał/a:
mowie ci em, idz, pomacaj
a e52 cały czas ida do serwisu...
Nie caly czas
W mojej e52 padla bateria 1 dzien po gwarancji, a sam telefon w serwisie byl tylko raz(!), wymiana przycisku power.
Szkoda, bo zacny telefon. Szkoda tylko ze nokia daje strasznie dupy z aparatami, cofa sie w rozwoju.speed555 - Nie 12 Wrz, 2010 ja mam gdzies od 2 miesiecy e52, i czesto sie wieszał od początku i po tygodniu calkowicie sie wylaczyl i juz sie nie wlaczył. oddalem do serwisu, wymienili plyte glowna i glosniczek i od tego czasu chodzi bez zarzutu elegancko. ponoć pierwsze partie sie psuły bo była wadliwa płyta glowna. nawigacja ovi, wypas bezpłatna, nawet mapy aktualniejsze niz w automapie.