M - Pią 27 Mar, 2009 Hehhe Michał pamietasz moj zegarek?
BTW Tron i Gry wojenne to moje ulubione filmy
A w ogole pojecie HACKER jest lamerskie bo to zwykly programista ogarnia porzadnie kod....KonradMK - Pią 27 Mar, 2009
eM napisał/a:
nie wiem co jest złego w gwiezdnych wojnach
ty śmierdzący informatyku!!!!
PS nic nie jest złego, sam należałem kiedyś do plrfsw Michał - Pią 27 Mar, 2009
eM napisał/a:
Filmik od fanów HL
em - to jest niesamowite ...
poważnie ... niesamowite ....
masz coś jeszcze takiego ?M - Sob 28 Mar, 2009 tylko to akurat sie trafiło i wkleilem.
Pewnie znalazles jakas zajawke zeby taki filmik zrobic dobrze rozumiem?Anonymous - Śro 01 Kwi, 2009 ŁAŁAŁIŁA !!!!M - Czw 02 Kwi, 2009 http://gamecorner.pl/game...e_na_100__.html
Bede stał w kolejce jak bedzie premiera
Jak jeszcze starbreeze to robi to w ogole mistrz, grywalnosc milion procent.Michał - Czw 02 Kwi, 2009 ooooooooooooooo
ale syndicate wars była kiepska
pozatym, jedynke robił bullfrog ( tak to sie nazywało ? )KonradMK - Czw 02 Kwi, 2009 aye man. syndicate to gierka nad którą straciłem wiele nocy i dni. miodzio.Jakarti - Czw 02 Kwi, 2009
KonradMK napisał/a:
aye man. syndicate to gierka nad którą straciłem wiele nocy i dni. miodzio.
dokladnie!! super muza byla jak wrog sie zblizal k-mart - Pon 04 Maj, 2009 pare dni temu nabylem "Lord of the rings online". Jaka ta gra jest wielka (dystansowo), masakra, nie gralem jeszcze w nic tak wielkiego.
niestety strasznie duzo czasu zajmuja upgrady zawodnika ktorym sie poruszamy, srednio mi pasuje ta rpg.anjas - Pon 04 Maj, 2009 mam to na PS3... ale pograłem z 10 minut i jakoś więcej mi się nie chce. Może i fajna, może rozbudowana ale kompletnie mnie nie wciągnęła.leon - Wto 05 Maj, 2009 macie jakies dodatki do Heroes of Might & Magic 5 PL ?Michał - Wto 05 Maj, 2009 o karwa, mamy stratega Michał - Wto 05 Maj, 2009 dobre do biura
http://www.miniclip.com/g...k-fire-pool/pl/
ja najdalej 8 stółleon - Wto 05 Maj, 2009 no tak lubie strategie chociaz HOMM daleko do prawdziwych RSTów... ale kurde pytam bo na wykladach mi sie na uczelni nudzi a ze obecnosc czasem sprawdzaja to byc trzeba ! .. nie bede przeca gral na zajeciach w jakas napieprzanke (Quake czy cos )