Na 106rallye.co.uk wkłady są co chwilę na sprzedaż, a sprężyna o odpowiedniej twardości i zestaw do gwintu to nie problem.kosmita - Śro 28 Kwi, 2010 martin.h, wolałbym kupić w PL, dlatego się pytałem jakie sprężyny dostane w naszym kraju.rasta - Wto 04 Maj, 2010 Panowie jaki koszt zmiany charakterystyki zawiasu - pacjent Bilstein. Chodzi mi o zjechanie o jakąś 1/4 bo kręgosłup wymięka.
Wiem ,że Zerkopol odpada bo się b16 nie dotykają , trzeba wysyłać do Niemca, ale i tak jestem ciekaw ile ze partacze biorą za taką robotę.
Może ktoś zorientowany, he?iQ - Wto 04 Maj, 2010 B16 ma przeciez regulacje tlumienia, zmieniales tam cos? Znajomy ma to samo zawieszenie i mowi ze na ulice ma dosc mieko, na tor calkowicie skrecone i robi robote rasta - Wto 04 Maj, 2010 Nie każdy iQ - Wto 04 Maj, 2010 Hmmm, z tego co mi wiadomo to B14 ma tylko regulowana wysokosc a B16 oprocz tego ma regulowane tlumienie. Moze masz jednak B14 skoro nie mozesz tego ustawiac?
Masz moze jakis numer tego zawieszenia?martin.h - Wto 04 Maj, 2010 ...Anonymous - Wto 04 Maj, 2010 martin, znowu informacje z dupy i dezinformujące...
1. Ohlins to nie Bilstein
2. PTM nie robi Bila...
EDIT: dziękujęrasta - Śro 05 Maj, 2010 iQ..., masz PW, według manuala i nr. na amorach jest to B16, ale liczę na ciebie Loko - Śro 05 Maj, 2010 Jeśli to jest b16 to na 100% ma regulacje w billu to właśnie jest różnica pomiędzy serią b14, a b16.
Powinna ona być na dole amortyzatora od spodu, nie ma tam zadnego pokrętła, albo chociaż pozostałości które wskazywały by ze kiedyś tam było?rasta - Czw 06 Maj, 2010 100% B16, ale wersja hardcore bez pokrętła
Sprawdzone w manualu, IQ... potwierdza jako spec językowy ade - Pią 07 Maj, 2010
rasta napisał/a:
100% B16, ale wersja hardcore bez pokrętła
Sprawdzone w manualu, IQ... potwierdza jako spec językowy
w krakowie do ogarniecia temat:]
cena standardowa chyba 300zl od amora za strojenie amora pod dane auto/wlasciciela
jak cos to raczej moge zalatwic taniej, jak zainteresowany to dowiem sie dokladnierasta - Sob 08 Maj, 2010 Zainteresowany, ale oficjalna cena z dupy ade - Nie 09 Maj, 2010
rasta napisał/a:
Zainteresowany, ale oficjalna cena z dupy
custom amor pod auto/klienta 1700zl za sztuke:]
w ofercie regulacja glownie ohlinsa, ale bilstein i koni tez jest do ogarniecia;]