Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
Anonymous - Pią 16 Sty, 2009 eM czy mógłbym nie offtopować w tym temacie już z dzikiem bo Piotrek dziś odebrał auto i jeździ sobie ...
dziękuje ...
a tu dziś może 17tki w 6genie (jak nie wejdą do GTE )
lans na mieście jest
dziewczyny u nas nie sa samotne
b16 z b16
4gen z 4gen'em
Anonymous - Pią 16 Sty, 2009 właśnie zakupiłem szczelinomierz
się przydaje Michał - Sob 17 Sty, 2009 przeprowadziłem wywiad z marcelem u chłopaków w garażu.
Z tyłu widać barto jak migiem juz cos robi
impreza jset mistrzem swiata.Anonymous - Sob 17 Sty, 2009 kurcze przed chwila szukalem tematu jak jezdzilem nowym sti latem i nie moge znalesc.... chyba go w koncu nie zrobilem (??)
majk - sti jest strasznie grzeczne i nie czuc tej mocy ani szalenstwa co w starszych. Jest super na mokrym podejrzewam i takie na papierze lepsze napewno. a wyglad to zawze mowilem ze mozna zrobicMichał - Sob 17 Sty, 2009
Cytat:
majk - sti jest strasznie grzeczne i nie czuc tej mocy ani szalenstwa co w starszych. Jest super na mokrym podejrzewam i takie na papierze lepsze napewno. a wyglad to zawze mowilem ze mozna zrobic
czyli twoje zdanie dla nowe imprezy jest na TAK ?? czy jednak na NIE ??
PLATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAnonymous - Pon 19 Sty, 2009 SI GT
lewa strona po 1 zabiegu .... prawa przed (na dniach beda aku do aparatu to bedzie widać lepiej efekt)
nox - Pon 19 Sty, 2009 rudy ma etat ?? Anonymous - Pon 19 Sty, 2009
nox napisał/a:
rudy ma etat ??
mam nadzieję,że tak michool_vt - Pon 19 Sty, 2009 "Awaria ciepłownicza na osiedlu przy ulicy Żwirki i Wigury na warszawskiej Ochocie"
nie podmylo was przypadkiem? Misiek_lbn - Pon 19 Sty, 2009 to nie używany YTS tam leży Anonymous - Wto 20 Sty, 2009 znudziły nam się Hondy i na 1 dzień zajeliśmy się Francą
wlaściciel chyba zadowolony Vlodarsky - Śro 21 Sty, 2009 jakie ma piękne czerwone zaciski to jakiś specjalny system hamulcowy z USA ?saxorulez - Śro 21 Sty, 2009 dziku oddał sporta?Vlodarsky - Śro 21 Sty, 2009
saxorulez napisał/a:
dziku oddał sporta?
a to przepraszam - nic nie mówiłem.dzik - Śro 21 Sty, 2009
Marcel 08 napisał/a:
wlaściciel chyba zadowolony
Bardzo zadowolony i wszystkim polecam!!!
Clio wjechalo na planowane odswiezenie zawiasu, po 124kkm wszystko bylo fabryczne. Jeden drazek pukal wiec wymienione zostaly oba z koncowkami i jakies inne gumki.
Do tego nowe tarcze z przodu.
Jak sie pozniej okazalo do wymiany jeszcze gumki od stabilizatora, jedna poducha i tarcze/klocki tyl.