Po mojemu to tak 22k zl pod domem (tj. ze wszystkim).strick - Wto 04 Lip, 2006 To nie tak mało! Bo jeszcze trzeba będzie kupić alu i opony!
Widzieliście kiedyś cos takiego?
http://www.autozone.be/au...en=false&pCss=0anjas - Wto 04 Lip, 2006 łomatko! :570:Loko - Wto 04 Lip, 2006 Biedne autko musi się palić ze wstydu Grzesiek VTS - Wto 04 Lip, 2006 Łola boga MASAKRA :570:michool_vt - Śro 05 Lip, 2006 :562: pienknosciowe :563:
:565:
[ Dodano: Czw 06 Lip, 2006 ]
saxo
http://moto.allegro.pl/sh...?item=114329543
a tu chyba to samo auto
http://www.kup-auto.pl/op...id=26877&s=1&o=
widzial to kiedys ktos :566:Loko - Pią 07 Lip, 2006 O kurde za takie pieniądze, nie wiem w jakim to stanie jest, ale to na same części się opałca Grzesiek VTS - Pią 07 Lip, 2006 faktycznie jak to jest 16v to sie oplaca LOKO a tego drugiego to mozna by ogladnac w Krakowie ?? co ty na to ??? jedziemy ?
TO JEST JEDEN I TEN SAM VTS
[ Dodano: Pią 07 Lip, 2006 ]
Kolo che za niego juz 13 tysia kupil go za 6 w komisie i sprzedaje za 13 michool_vt - Pią 07 Lip, 2006 Dzwonie do komisu:
„panie długo stal nikt się nie interesował, ostatnio ktoś podjechał i zabrał,a cena taka bo okazja..”
dzwonie do kolesia:
ja – „ bardzo zmięty? Kupa? Zmieta kupa? Ble ble ble (to się jakos tam uzupełniało)”
koles – „panie no z Majorki przyjechało panie, no auto panie troche zmeczone panie.. ble ble,panie przyjedz pan to pan się przejedzie panie”
no nic wakacje sa nudze się to sobie pojade
zajeżdżam do Wieliczki.. patrze z daleka mysle se„no kur.. czarne” …
koles mily , sympatyczny, opowiedzal mi historie swojego zycia (nie urzekła mnie)ja mu opowiedziałem historie Tymituna…
z zewnatrz: gleba przerabana,nizej już chyba się nie da.. zmiete wszystkie blachy… prawe tylne światło rozbite,przedni zderzak wisi
pod maska: otwarłem maske,przywital mnie stozek wielkości mojego dupska (wielki) dwa wiatraczki wesoło wialy na zmieta chlodnice, silnik obsrany olejem…
w srodku: obrzygana podsufitka,powycierane wszystko,brak tapicerki na lewych drzwiach
no kij jak już jestem to się przewioze: dwojka ciezko wchodzi, galka pprawa zgrzyta
generalnie przejazdzka podobala mi się tylko nei wiem czy dlatego ze wydech pieknie gral czy dlatego ze tyl jakos dziwnie jechal(amory,opony do wymiany), czy dlatego ze jeździliśmy bez dokumentow
nie mam fachu w rekach wiec może moja ocena nie jest odpowiednia, ale dla mnie to jest kupa dobra ide spac bo glupoty piszeDariano - Sob 08 Lip, 2006 Mozna sie bylo spodziewac w jakim stanie ten saxofon jest w tej cenie to laleczki nie kupisz niestety Grzesiek VTS - Sob 08 Lip, 2006 KUPA niesamowita kolo za 6 tysia kupil i mysli ze za 13 sprzeda :563:michool_vt - Sob 08 Lip, 2006 za takie pieniadze jak koles to kupil to nie powinno jezdzic ale wesolo mi strasznie ostatnio to pojechalem to ogladac Michał - Sob 08 Lip, 2006 Ja ostatnio zadzwoniłem do ubezpieczalni i sie spytałem o pakiet ubezpieczenia do Carrery GT. To przełączyli mnie do menago i miałem miłą pogawędke na temat fur. Sam menago jedził Range Roverem 4.6 a na łikendy miał XKR :DCeny pakietu mi nie podał , powiedział ze to nie rozmowa na tel i mnie zaprasza do siebie
Tez dobry ubaw.
Wiem ze kiedyś łukasz dzwonił i sie pytał o pakiet do Skyline'a Anonymous - Sob 08 Lip, 2006
Michał napisał/a:
Wiem ze kiedyś łukasz dzwonił i sie pytał o pakiet do Skyline'a
moj znajomy zasranawia sie czy sobie nie sprowadzic skyline'a model 34, gtrNiemy - Sob 08 Lip, 2006
michool_vt napisał/a:
pod maska: otwarłem maske,przywital mnie stozek wielkości mojego dupska
hehe
to bylo wiadomo ze bedzie szrot, ale pozagladac zawsze mozna