GeKo - Śro 16 Gru, 2009 ade, Czyli dobrze rozumiem z Twojej wypowiedzi że ten kat co montują w MG jest za mały?PiTT - Śro 16 Gru, 2009 macie jakieś opinie w temacie MG?
CompSporty robią u nich wydechy i polecają
do mnie cały układ ok 3k podobno kosztuje
downpipe + cat + catback106 - Śro 16 Gru, 2009 ja i po roku od zalozenia jestem bardzo zadowolony z MG...ade - Śro 16 Gru, 2009
GeKo napisał/a:
ade, Czyli dobrze rozumiem z Twojej wypowiedzi że ten kat co montują w MG jest za mały?
napewno tak jak sam pisales producent przewiduje go do mniejszych silnikow...
i akurat w jednym aucie, bez kata bylo duzo lepiej... z drugiej strony auta compsportu smigaja i nikt nie narzeka...
tlumiki tez bierzemy z mg i sa ok, dawniej dmuchalo wytlumienie ale teraz wyglada, ze problem juz zostal zazegnany;] u mnie chyba dalej sie trzyma:D
napewno jakosc wykonania jest wysoka, niestety cena tez, wg mnie za wysoka, w przypadku 2,0 tfsi tez juz maja doswiadczenie, to znowu duzy plus...nox - Śro 16 Gru, 2009 Opinie różne choc prawda jest taka Pittu że wydech do turbo to prosta sprawa i niema sensu przepłacać.Gaydek - Śro 16 Gru, 2009 PiTT, polecam Ci takiego jednego gościa, jest na forum, jego nick to almerarulez . Ma w ofercie dobre wydechy.
PiTT - Śro 16 Gru, 2009
Gaydek napisał/a:
PiTT, polecam Ci takiego jednego gościa, jest na forum, jego nick to almerarulez . Ma w ofercie dobre wydechy.
hehe, wiem wiem, cały czas go próbuję przekonać żeby mi dał taki wydech na testy
niestety nawet po mega rabacie koszt takiego wydechu Millteka jest prawie 2x droższy od MG
problem jest taki że ja tak do końca nie chcę ingerować w głośność a wiadomo że taki wydech już nieco hałasuje
a powiedz jak w Leonie się sprawujeGaydek - Śro 16 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
a powiedz jak w Leonie się sprawuje
Montaż na wiosnę.
Non-resonated, będzie ryk .martin.h - Śro 16 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
problem jest taki że ja tak do końca nie chcę ingerować w głośność a wiadomo że taki wydech już nieco hałasuje
Pogadaj z Michałem to na pewno coś wykombinuje. Swego czasu miał chyba u siebie w Evo wydech na 3 czy 4 tłumikach, był cichy, a moc nie spadła.ade - Śro 16 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
PiTT napisał/a:
Pogadaj z Michałem to na pewno coś wykombinuje. Swego czasu miał chyba u siebie w Evo wydech na 3 czy 4 tłumikach, był cichy, a moc nie spadła.
2 tlumiki z katem sa jak dla mega ciche;]
a jeszce w turbo acie to wogole ich slychac nie bedzie:D
zwlaszcza, ze s3 jakos super cichego wydechu w serii nie ma (nie wiem jak golf)
umow sie z kims kto ma wydech i posluchaj;]
w krakowie jak cos nie ma problemu:d golfik na mg wydechu, klepie evo 400km:PTomcat - Śro 16 Gru, 2009
ade napisał/a:
w krakowie jak cos nie ma problemu:d golfik na mg wydechu, klepie evo 400km:P
raz sklepał i to przypadkiem PGmaster - Śro 16 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
macie jakieś opinie w temacie MG?
CompSporty robią u nich wydechy i polecają
do mnie cały układ ok 3k podobno kosztuje
downpipe + cat + catback
Ja raczej nie slyszalem zlych opini o MG no i sam zamierzam zrobic u nich wydech.GeKo - Śro 16 Gru, 2009 Ja słyszałem o focusie 1.6 w którym przybyło 1,5KM generalnie dobrzy są. EVO, Imprezy i Hondy mają rozpracowane perfect.ade - Śro 16 Gru, 2009
GeKo napisał/a:
Ja słyszałem o focusie 1.6 w którym przybyło 1,5KM generalnie dobrzy są. EVO, Imprezy i Hondy mają rozpracowane perfect.
no bo w wolnossacym to loteria:D raz sie uda raz nie:] chyba nikt nie wierzyw to, ze wydechy sa licozne pod auto;]
kumpel ma honde w ktorej wydech + dolot + program daly chyba -4km:d bez programu bylo +1, z silencerem +3:]
znam tez pewne mini, ktore mialo taki dolot, ze powietrze mialo chyba +15 stopni przed przepustnica z zalozonym:d
ale 2,0 tfsi w krakowie prawie wszytkie maja wydech z mg i wolne nie sa:d
w krakowie jak cos mozna pomyslec o wydechu troche taniej niz w mg, na tlumikach z mg:]PiTT - Śro 16 Gru, 2009 w GTI strzał 15-20KM, sprawdzone