Jaco - Pią 18 Gru, 2009 ja też się pisze na prawy bo moj lewy leży gdzieś w domu... taka zaima i nie ma czym upalać bizon - Pią 18 Gru, 2009
Cytat:
Te 30 to na trzypasmówce.
i wszystko jasne
Loko napisał/a:
samym gazem da się kontrolować głębokość poślizgu
prawie jak rwd
ja poki co tylko kulturnie w drodze do pracy bokiem se czasem polece, ale musze sie wreszcie zebrac Maciusiowy - Pią 18 Gru, 2009
Jaco napisał/a:
ja też się pisze na prawy bo moj lewy leży gdzieś w domu... taka zaima i nie ma czym upalać
podsumowując: szukamy samochodu z trzema miejscami "na prawym" - znam tylko takie z dwoma jak:
- fiat multipla (z tego co mówił GeKo bardzo stabilny fur),
- honda FRV
- McLaren F1 (z tym, że tam jedno "na prawym" jest po lewej)
- ford transit
itd...bizon - Pią 18 Gru, 2009 na prawym najwiecej ma ikarus i boeing zefir - Pią 18 Gru, 2009
bizon napisał/a:
Cytat:
Te 30 to na trzypasmówce.
i wszystko jasne
Loko napisał/a:
samym gazem da się kontrolować głębokość poślizgu
prawie jak rwd
ja poki co tylko kulturnie w drodze do pracy bokiem se czasem polece, ale musze sie wreszcie zebrac
just call me jak bedziesz chetny to sie ponaustawiamy bizon - Pią 18 Gru, 2009 gladki cos pisal o upalaniu na ikei. byles tam? Maciusiowy - Pią 18 Gru, 2009
bizon napisał/a:
na prawym najwiecej ma ikarus i boeing
Maciusiowy napisał/a:
szukamy samochodu
zefir - Pią 18 Gru, 2009
bizon napisał/a:
gladki cos pisal o upalaniu na ikei. byles tam?
nie byles siedzialem na posiadowie bizon - Pią 18 Gru, 2009 to musicie celowac w takie rozwiazania Walle - Pią 18 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
Walle napisał/a:
Barejka napisał/a:
Tylny napęd jest jak SEX, po co jeździć na ręcznym jak można dawać w piz.dę
right przy tych warunkach jest baja
Ale rwd nigdy nie bedziesz tak szybki na sniegu jak fwd.
23 grudnia Salomopol, jade na bank, chyba,ze Pug nie odpali.
tak, tak, ale za to jaki fun. Wczoraj wyjechałem beemką o północy odstresować banię i po pustej prawie obwodnicy Targówka jeździło sie świetnie choć max 60km/h (zimówki)ade - Pią 18 Gru, 2009
qbica napisał/a:
ade napisał/a:
ile na ten salmopol z krakowa?? jak juz bede mial scudo to jade:d francuski silnik ma wiec powinien skrecac
Barejka napisał/a:
Tylny napęd jest jak SEX, po co jeździć na ręcznym jak można dawać w piz.dę
right przy tych warunkach jest baja
Ale rwd nigdy nie bedziesz tak szybki na sniegu jak fwd.
23 grudnia Salomopol, jade na bank, chyba,ze Pug nie odpali.
tak, tak, ale za to jaki fun. Wczoraj wyjechałem beemką o północy odstresować banię i po pustej prawie obwodnicy Targówka jeździło sie świetnie choć max 60km/h (zimówki)
nie wiem czy rwd nie bedzie szybsze na sniegu:/ jesli mialyby podobna mase i opony to chyba jednak tyl naped pozwoli szybciej pojechacM - Pią 18 Gru, 2009 co to jest obwodnica targowka? Janusz - Pią 18 Gru, 2009
ade napisał/a:
nie wiem czy rwd nie bedzie szybsze na sniegu:/ jesli mialyby podobna mase i opony to chyba jednak tyl naped pozwoli szybciej pojechac
pewnie masz racje, ale chyba trzeba by było moga ogarniać, i mieć jakiegoś wielkiego pampersa Walle - Pią 18 Gru, 2009 zwrot potoczny - pętla wokół Parku na Targówku, gdzie mieści się Teatr Rozmaitości, tak około 3km