KonradMK - Sob 15 Wrz, 2007 kto¶ zbiera sobie punkty gniewu u Kondzia Maciek - Sob 15 Wrz, 2007 punkty gniewu? :509: padłemAnonymous - Sob 15 Wrz, 2007 dla Króla Driftu
bedzie + Maciek - Nie 16 Wrz, 2007 Niestety jestem zmuszony opu¶cić jutrzejsz± eliminacje bo jednak bede siedział w tym czasie w robocie Anonymous - Nie 16 Wrz, 2007
Maciek napisał/a:
Niestety jestem zmuszony opu¶cić jutrzejsz± eliminacje bo jednak bede siedział w tym czasie w robocie
eeeeeeeeeeee no Maciejka kombinuje, bo michał nie bedzie mial z kim walczyc Bad-i - Pon 17 Wrz, 2007 koowa Panowie tak z dnia na dzien ustawiacie eliminacje??????
Jezeli to dzisiaj to ja niestety odpadam
z tego co pamietam to mialo to byc ustalane z jakims wyprzedzeniem zeby mozna bylo sie dostosowacMichał - Pon 17 Wrz, 2007 ja tez raczej odpadne mam noge skręcon±
do srody sie jakos wykuruje..
ps. proponuje przełoyć po lbn t± eliminkeKonradMK - Pon 17 Wrz, 2007 mnie też nie będzie!!! jak chcecie mnie zobaczyć w reni na torze to muszę już dzi¶ z ni± walczyć!
sorkiMaciek - Pon 17 Wrz, 2007 Chyba dobry pomysł z tym przełozeniem tej eliminacji.Anonymous - Pon 17 Wrz, 2007 Bad-i w zeszłym tyg było info .... wiec ja proponuje
tylko w miare mozliwosci poinformujcie osoby ktore sie zdecydowały przybyc - przede wszystkim Dariano zeby nie gnał na łeb na szyje z Garwolina206 Gti - Pon 17 Wrz, 2007 Ok Czyli widziemy sie pierwszego tak?