To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Loko - Pią 19 Maj, 2006

Skrzynia bodajże :0
Niemy - Pią 19 Maj, 2006

Jakarti napisał/a:
a co to DSG? :D

7mio biegowa automatyczna skrzynia biegow, podobno zmienia biegi szybciej niz sie da na manualu

Jakarti - Pią 19 Maj, 2006

to co to robi w dziale - tu sie witamy? :D :D:D

myslalem, ze chodzi o kogos :D

Niemy - Pią 19 Maj, 2006

Jakarti napisał/a:
to co to robi w dziale - tu sie witamy? :D :D:D

myslalem, ze chodzi o kogos :D

no JIMEK zapytal czy jest DSG bo sie chcial przywitac :D

hehehe - jestem chory - nie zwracajcie uwagi na mnie - Niemy?! a jak tam post lublinowe naprawy??
Niemy - Pią 19 Maj, 2006

Jakarti napisał/a:
hehehe - jestem chory - nie zwracajcie uwagi na mnie - Niemy?! a jak tam post lublinowe naprawy??

hmm nic nie ruszylem-jezdze tak dalej i wogole mi to nie przeszkadza :D

w sumie to tak jak u mnie - z chlodnicy tez mi leci caly czas :) wystarcza na jakies 100km .. ale niedlugo sie tym zajme..
do nastepnego lublina damy rade :D :D

[ Dodano: Pią 19 Maj, 2006 ]
wracajac do tematu uzytkownikow ktorzy mogliby sie tu przywitac :)

czy wieceie, ze mamy 25 userow ( z ang ) ktorzy nie wpisali ani jedego postu?? sa wsrod nich osoby ktore na spotach sie pojawia i ciesza razem z nami ale co z reszta? :)

Niemy - Pią 19 Maj, 2006

hehe do nastepnego Lublina napewno damy rade :D

ja w sumie musze kupic plastikowe nadkole i poskladac reszte, ale nie mam kasy i checi :P

Jakarti chyba zrobilismy male OT

sorki chlopaki

M - Pią 19 Maj, 2006

OFFTOPIC:)
Anonymous - Pią 19 Maj, 2006

oj panowie.... :570: odpalamy czasem szukarke i czytamy gazetki :D
pytam bo jezdzilem dwoma golfami V GTI i jeden byl manual a drugi DSG.
DSG to dwusprzeglowa skrzynia. zmienia tak zajebiscie szybko ze nie czujesz przerwy w przyspieszaniu. Jakby zaslonic zegary i wlaczyc glosno muze to jakby auto mialo jeden bieg.... A cala wyprawa do 100km/h normalnemu golfowi zabiera 7,2s a z DSG 6,9. Dlatego pytam :607:
to dwa zupelnie inne auta.
ale mimo ze seria z DSG jest ciekawsza od manuala to sam bym kupil manuala. DSG sie jebie po modach.... A jak kupowalem miniaka to druga opcja (wiem ze to drugi biegun) to wlasnie byl gti... :D Pozdrawiam kierownika SICKa.

ja mam manuala, nie chcialem DSG, bo manual to manual...mi nie sprawia takiej frajdy jazda automatem, nawet z taka swietna skrzynia jak DSG. Ja sie zastanawialem nad mini cooperem S, ale po jezdzie probnej zdecydowanie odrzucilem to autko :P pozdro

o ciekawa teza... ja odrzucilem gti dlatego ze nie chcialem miec golfa tylko cos ciekawszego :565: :D
dla poprawienia Ci humoru i dalszego nie-prowokowania dodam ze jeszcze jako seria objechalem kumpla ktory byl czarnym gti manual. tez serie. Saxorulez swiadkiem. 4 przejazdy i rozne starty (strzaly z roznych obrotow i nie) i 2 zdecydowanie moje 1 minimalnie moj i 1 w plecy przez moj zly start. DLATEGO JA KUPILEM MCSa :D heheh co teraz powiesz ;) ?
ps. tak sie tylko draznie :D
pps. i o co chodzi z tym jamesem deanem?

ja tam po przejechaniu sie eska swojego zdania na temat tego samochodu nie zmienie :) owszem jest oryginalny itp, ale czy gti takie nie jest? po jezdzie probnej najbardziej chyba mnie zaskoczylo in minus to, ze kompresor sie tak wolno zalacza. Nie wiem czy eska szybsza, w tg s works na torze gorszy czas ma od gti. James Dean to taki aktor byl, buntownik itp itd
ps. jakbym patrzyl na sama szybkosc samochodu to nie kupilbym za ta cene ani gti, ani mcs :P pozdro

nox - Pią 19 Maj, 2006

Direct Shift Gearbox to tak jak by dwie skrzynie z niezależnym sprzęgłempierwsza miesza biegami nieparzystymi a druga biegami parzystymi :) poprostu gdy już przekroczyć pewne obroty skrzynia przygotowuje sprzęgło do zmiany na kolejny bieg przez co sama zmiana trwa bardzo krotko
PiTT - Pią 19 Maj, 2006

Dzejms Din... taakkk widziałem go w jakimś polskim filmie :D