Anonymous - Pią 16 Cze, 2006 Programista rozmawia ze swoimi przyjaciółmi po fachu:
- Wczoraj w klubie poznałem świetną blondynę!
- Ty szczęściarzu!!!
- Zaprosiłem ją do siebie, wypiliśmy trochę, zacząłem ją dotykać...
- I co? I co?
- No, ona mówi: "Rozbierz mnie!"
- Nie może być!!!
- Zdjąłem z niej spódniczkę, potem majteczki, położyłem na stole tuż obok
laptopa...
- Nie pierdol!!! Kupiłeś laptopa??? A procesor jaki?Anonymous - Pią 16 Cze, 2006 Buhahahahhahaahahahhaahaha kozak
Programista rozmawia ze swoimi przyjaciółmi po fachu:
- Wczoraj w klubie poznałem świetną blondynę!
- Ty szczęściarzu!!!
- Zaprosiłem ją do siebie, wypiliśmy trochę, zacząłem ją dotykać...
- I co? I co?
- No, ona mówi: "Rozbierz mnie!"
- Nie może być!!!
- Zdjąłem z niej spódniczkę, potem majteczki, położyłem na stole tuż obok
laptopa...
- Nie motyla noga!!! Kupiłeś laptopa??? A procesor jaki?
TRUE TRUE
Niestety ten kawal jest prawdziwy i bardzo zyciowy Maciek - Nie 18 Cze, 2006 http://www.smog.pl/wideo/...olowy_teledysk/Vlodarsky - Nie 18 Cze, 2006 to jakaś większa produkcja widze Jakarti - Pon 19 Cze, 2006 pepsi footballers vs bavarians
http://funcop.net/pipa.swfJakarti - Pon 19 Cze, 2006 od razu mnie podbudowalo, ze nie jestem az tak pojebany jak inni :D:D:D:D :564: joke of coz
ale melodia wpada w ucho.. anjas - Wto 20 Cze, 2006 Jakie jest ulubione danie Chucka Norrisa?
.... danie w mordę Anonymous - Wto 20 Cze, 2006 a ulubione danie blondynki?
danie dupy k-mart - Śro 21 Cze, 2006 Dopisze cos i ja, nie dowcip, ale prawdziwe zdazenie:
Ziom (maciek kolomyjski, jezdzil w rajdach saxo kit carem) sprzedawal na warszawskiej gieldzie juz okolo 8lat temu Mazde 323 GTR.
Na szybie byla kartka o duzym, grubym druku z danymi samochodu: Mazda 323 GTR, 1.8 Turbo, 190KM, przebieg rok itd...no i cena (ktorej nie pamietam).
W kazdym razie podchodzi klient i oglada samochod bardzo dokladnie po czym podbija do Macka i pyta:
- Mazda?
- Tak
- Model 323?
- Tak
- Turbo?
- Diesel!!!
- Aha, to dlatego taki drogi.M - Śro 21 Cze, 2006
k-mart napisał/a:
Dopisze cos i ja, nie dowcip, ale prawdziwe zdazenie:
Ziom (maciek kolomyjski, jezdzil w rajdach saxo kit carem) sprzedawal na warszawskiej gieldzie juz okolo 8lat temu Mazde 323 GTR.
Na szybie byla kartka o duzym, grubym druku z danymi samochodu: Mazda 323 GTR, 1.8 Turbo, 190KM, przebieg rok itd...no i cena (ktorej nie pamietam).
W kazdym razie podchodzi klient i oglada samochod bardzo dokladnie po czym podbija do Macka i pyta:
- Mazda?
- Tak
- Model 323?
- Tak
- Turbo?
- Diesel!!!
- Aha, to dlatego taki drogi.