Vlodarsky - Pon 19 Mar, 2007 Darek takie opony z takim bieżnikiem były w Citroenie CX w latach 80tych
[ Dodano: Pon 19 Mar, 2007 ]
To Michelin TRX i było to standardowo w Ferrari 308 , Citroenie CX i jakimś Jaguarze. Mój brat na takich jeździł CXem 2,5 GTi Turbo 2. Super opona z tego co mi wiadomo...Marek23 - Czw 22 Mar, 2007 Panowie, sorry jeszcze raz za zawracanie dupska... Szukam opon strikte na deszcz, na suche na drugim komplecie bede mial Toyo R888 195/50 15 i teraz chce jeszcze miec deszcze tez 195/50 15...
Gokart,widze, ze powyjmowales chlopakow,gratki...michool_vt - Czw 22 Mar, 2007 uniroyal RainSport 1, tania i Bartek (106) polecał http://www.motoricus.pl/o...ainSport_1.htmlPeter - Czw 22 Mar, 2007 ja tez polecam na prawde pieknie sie jedzie na deszczu.nawet daje rade na koleinach wypelnionych woda. ostatnio w deszczu smigalem do wawy i nic nie musialem odpuszczac GOKART - Czw 22 Mar, 2007 na deszcze dobre będą też Goodyear'y F1 GDS3. Kształt bieznika i miękka guma sprawdzają się zarówno na deszczu jak i na wilgotnnej śliskiej nawierzchniMarek23 - Czw 22 Mar, 2007 Chodzi mi o najlepsza opone na sliskie... Musze zamawiac, bo czas leci. Te Goodyeary naprawde lepsze od Potenz,itd.?GOKART - Czw 22 Mar, 2007 od Bridgestonów lepsze są tylko na mokrym. Potenzy zajebiście sprawdzają się w każdych warunkach ale stricte na suche i stricte na mokre znajdziesz lepsze opony. Potenzy to po prostu świetny kompromis na suche i na mokre.KonradMK - Czw 22 Mar, 2007 a to nie jest tak że każda fura inaczej jeździ na różnych oponach i do tego dochodzą jeszcze rozmiary opon które jak wiadomo też się między sobą różnią bo ciężko porównać 165/80/13 do 195/50/15 w tej samej oponie?k-mart - Pią 23 Mar, 2007
GOKART napisał/a:
Goodyear'y F1 GDS3
genialne, trzymaja poteznie na mokrym i suchym, ale z potenza s02 nie daja rady.
Mam dwa setupy, jeden na gds3 a drugi na s02, moim zdaniem s02 to najwiekszy mistrz.
Za to goodyear robi lepsza robote niz potenza re720.GOKART - Pią 23 Mar, 2007 Gdybym ja miał wybierać 2 komplety opon to :
- na suche Toyki R888 (semi - slick)
- na mokre Goodyear F1 GDS3
Jezeli jeden komplet opon na mokre i suche to Bridgestone Potenza RE050A lub wyższy model chyba już wycofany - Potezna S03 Pole Positionpolll - Pią 23 Mar, 2007 wszyscy mysla o letnich a ja napisze o zimowce
wczoraj szukalem oponek dla 106 i przerz przypadek znalazlem cos takiego :
na przyszla zime biore takie 4 nowki GOKART - Pią 23 Mar, 2007 łojezu, oponki na jakiś straszliwie głęboki snieg... w sumie nie wiem gdzie jest Chełm ale to pewnie jakieś zadupie na wschodzie i na pewno się sprawdzą
U nas na pomorzu śnieg pojawia się raczej okazjonalnie i wybieram sobie zimówki z większą ilością gumyNiemy - Pią 23 Mar, 2007 taka mala poprawka, nie
GOKART napisał/a:
GDS3
a GSD3
polll napisał/a:
wczoraj szukalem oponek dla 106 i przerz przypadek znalazlem cos takiego
one wygladaja jak nalewki
i co to za firma AMSTRONG?polll - Pią 23 Mar, 2007 hehehhehehe to jakis szewdzki wynalazek maja bardzo miekka gume kupie 4 i beda do niezlego upalania po sniegu o ile bedzie snieg a moze sprawdza sie jako szutrowe saxorulez - Pią 23 Mar, 2007 chyba ogólnie można wbijać w nie kolce