w sensie która?? z lte i wieksza baterią ?? bo jako tako 2 już wyszła.Kamill - Śro 31 Gru, 2014 Własnie tą z większą bat. Sama g2 to g1 z wiekszym ekranem.Janusz - Sob 10 Sty, 2015 no i mam to g2, ale nie wiem czym sie zachwycają w tym androidzie 4.4.4... moim zdaniem jest kijowy, nie ma kilku podstawowych funkcji... Np, przedtem jak rozwinąłem górny pasek to odrazu miałem szybkie włączenia wi fi, BT, 3g itp przełączanie karty z której żeby była domyślną itp, teraz nie dość ze to muszę rozwinąć, to jeszcze kliknąć prawy górny róg i dopiero mam te funkcje, ale zeby któraś włączyć albo wyłączyć nie wystarczy na to nacisnac, bo trzeba w to wejsc i dopiero wtedy ustawin włacz/wyłacz i nigdzie nie mogę znalesc opcji ustawienia tego, mega mnie to wpienia bo z przesuniecia palcem i jednego klikniecia, robi mi sie przesuniecie palcem i 4 klikniecia !!! A ja kilka razy dziennie włączam i wyłączam 3g i wifi A obsługa dwóch kart jest w czarnej dupie w stosunku do samsungowego 4.4.2... nie chce mi się opisywać o co chodzi ale jest to bardziej kłopotliwe.
idziemy dalej
w starszych androidach i cyanogenmodach, guzik do odblokowywania był na środku kółka i można było na nim poprzypisywać różne apki, na które kiedy sie najeżdżało i wtedy one sie uruchamiały odrazu z automatu po odblokowaniu, tu niby tak samo sie odblokowuje, z tym ze nigdzie nie mogę znalesc funkcji przypisania tych apek które maja być na tym okręgu. sa aplikacje z niestandardowa blokada w które da sie to ustawiać ale mało stabilnie to działa (miałem w grandzie bo tam nie było standardowo tego okręgu, tylko przesuwanie w bok)
Szukam rozwiązań swoich problemów po necie ale słabo mi idzie jak ktos wie jak sobie z tym poradzić to chętnie posłucham
aaa no i gdzie sa jakieś ustawienia kamery/aparatu, bo to co jest w aparacie to jakiś żart, nawet rozdzielczości zdjęcia tam nie ma, nie mówiąc juz o miejscu zapisu itp...
ps, co do samej motoroli to narazie chodzi jak zła, ale całe 2 guziki które w niej są, są z meeega badziewnego plastiku, jak w zabawce z odpustu...KarQ - Sob 10 Sty, 2015 Mialem zamienić Motke G na G2, ale poza wielkoscia nie wiele zmian, więc czekam na Turbo Droida.
Zonie LG G3 pasuje, dla mnie zbyt delikany rasta - Sob 10 Sty, 2015 Janusz, ziom moto g ma czystego andka wszystkie te bajery, o których Ci brakuje możesz sobie w 5 min. doinstalować.Janusz - Sob 10 Sty, 2015
rasta napisał/a:
Janusz, ziom moto g ma czystego andka wszystkie te bajery, o których Ci brakuje możesz sobie w 5 min. doinstalować.
no to co zainstalować do tego pierwszego problemu ??
i co w drugim zebym mogł zostawic fabryczny ekran blokady ale mogł tam przypisac aplikacje, bo wszystko jest tak jak byc powinno tylko nie ma molziwosci przypisania
i jaki aparat polecacie?? kiedys korzystałem z vignette, ale teraz nie wiem co jest na topie rasta - Sob 10 Sty, 2015 Ja polecam Sony Rx100 mk.3Janusz - Sob 10 Sty, 2015
rasta napisał/a:
Ja polecam Sony Rx100 mk.3
zaabawne GeKo - Sob 10 Sty, 2015 Power toggles
Clean master
Battery doctor
Te 3 appki ułatwia ci zycie.Janusz - Sob 10 Sty, 2015
GeKo napisał/a:
Power toggles
Clean master
Battery doctor
Te 3 appki ułatwia ci zycie.
Dzięki GeKo jesteś najlepszy, power toggles rozwiązuje jeden problem:)
A clean master juz miałem. Ale mam wrażenie ze to taka trochę sciema.anjas - Sob 10 Sty, 2015 Wszystkie appki to ściema. Te wspomniane nie są mi potrzebne do życia, więc uznaję je za gówno i niepotrzebnie wydaną kasę.NBL - Pon 12 Sty, 2015
anjas napisał/a:
Wszystkie appki to ściema.
Oczywiście
a battery doctor jest wqrwiający pP - Pon 12 Sty, 2015 czy ktoś z szanownych ma słuchawki od iphone 5/5s i ich nie używa? moje się popsuły i chętnie odkupięanjas - Czw 22 Sty, 2015
Kamill napisał/a:
Własnie tą z większą bat. Sama g2 to g1 z wiekszym ekranem.