Sibu - Śro 02 Sty, 2013 Zrobiłem swój silnik w tej grze i charakterystyka wyszła praktycznie taka jak w rzeczywistości
... co do FaryKraja 3 to niesamowicie beznadziejny, jak dwójka.roj - Śro 02 Sty, 2013 dobra, zrobiłem w niecałe 20 min silnik do hatchbacka z 2016 pt zielony pocisk i idę spać z poczuciem spełnionego obowiązku zefir - Wto 08 Sty, 2013 także tego
ps+ jest mega na styczeń (tymbardziej sie Wojtek nie spiesz )
Mortal Kombat - karwa jak dawno nie grałem w takie gry, kilka rund i rąk nie czuje
miszcz 12/10 poprostu, zachowane tempo i styl starych MK , kilka nowych trybów, mega!
Bioshock 2 - podobno klasyka na ps3, mega srednia ocen z recenzji, ja robie 3 podejście może wkońcu uda sie wczuć w fabułe i rozgrywke.
guardians of middle-earth - tez fajna online giera, bardziej dla fanow diablo etc
no Mortal Kombat narazie pozwala się idealnie rozluźnić po pracy was79 - Wto 08 Sty, 2013
zefir napisał/a:
ps+ jest mega na styczeń (tymbardziej sie Wojtek nie spiesz )
Nawet nie dam rady - ostatnio mam na swoje hobby zero czasu.zefir - Wto 08 Sty, 2013 i super zajmuj sie dzieciakami buziaczki od Wuja Zefcia
jeszcze mam Red Dead Redemption do przejscia, karwa ostatnio tez mam pare godzin w tygodniu do grania, dobrze ze mam najblizsze 2 weekendy wolne:)Michał - Wto 08 Sty, 2013 ja nie mogę wstać od farcraja3
dla mnie mistrzostwo swiata po prostuqbus - Wto 08 Sty, 2013
Cytat:
jeszcze mam Red Dead Redemption do przejscia, karwa ostatnio tez mam pare godzin w tygodniu do grania, dobrze ze mam najblizsze 2 weekendy wolne:)
Gram od jakiegoś czasu, jakieś 14 h grania a chyba 25% ukończenia gry Końca nie widać, mistrz klimat anjas - Wto 08 Sty, 2013
Michał napisał/a:
ja nie mogę wstać od farcraja3
skończyłem główny wątek, jeszcze trochę misji pobocznych zostało, ale chyba ruszę z farkrajem 2, bo nie grałem. Może też fajny.bizon - Wto 08 Sty, 2013
qbus napisał/a:
Cytat:
jeszcze mam Red Dead Redemption do przejscia, karwa ostatnio tez mam pare godzin w tygodniu do grania, dobrze ze mam najblizsze 2 weekendy wolne:)
Gram od jakiegoś czasu, jakieś 14 h grania a chyba 25% ukończenia gry Końca nie widać, mistrz klimat
rdr jest przemistrz Michał - Wto 08 Sty, 2013
anjas napisał/a:
Michał napisał/a:
ja nie mogę wstać od farcraja3
skończyłem główny wątek, jeszcze trochę misji pobocznych zostało, ale chyba ruszę z farkrajem 2, bo nie grałem. Może też fajny.
no ja już mam misje jak z bratem w heli jestem wiec rozumiem ze kończe już .
pozajmuję sobie wszystkie anteny i posterunki po czym też odpale fc2 Qukie - Wto 08 Sty, 2013 Ja ruszam z Resident Evil 6. Jest git pP - Wto 08 Sty, 2013 a ja odpalam wieczorami afterki was79 - Wto 08 Sty, 2013 farkraja 2 nie odpalajcie, bo to crap Cartoon - Wto 08 Sty, 2013 Sport Champions 2 - o wiele mniej zabawy niż w przypadku pierwszej części, ale zakwasów i tak można się nabawić... zefir - Wto 08 Sty, 2013 a mi sie wlasnie dwojka bardziej podoba )