saxorulez - Wto 29 Maj, 2007 PRAWIE (wiesz co czyni)mi - Wto 29 Maj, 2007 to by pasowało - ledwie jeździ, ciągle się sypie, koruduje na potęgę CHRZANEK - Wto 29 Maj, 2007 Wygląda jak civic 5d
Wkreca się jak typeR
Jest RWD jak NSX
Ja zawsze podejrzewalem ze polonez ma to coś CHRZANEK - Wto 29 Maj, 2007 Kilka ogloszeń:
Punciaki HGT strasznie potanialy, za 15000 można wyhaczyć 2000rok - czy ten "wariator" to naprawde taka bolaczka tych silników ??M - Wto 29 Maj, 2007 ACH te kompleksy francuskie grzech - Wto 29 Maj, 2007 jak zatankujesz poldka na tej samej stacji benzynowej co honde, to może wtedy oba silniki będą miały coś wspólnego :570:dzik - Wto 29 Maj, 2007
eM napisał/a:
KonradMK napisał/a:
eM bez jaj, nie ma aut bezawaryjnych, co to za propaganda?
eM bez jaj, nie ma aut bezawaryjnych, co to za propaganda?
Dotychczas mogles tak myslec
Moment, a co Ci w Lublinie nie dzialalo, maglownica?
Wspomaganie, ktore sam zepsulem bo uszkodzilem kanisterek z plynem wspomagania podczas demontazu.
Ha! Wedzialem ze mi to ktos wypomni Michał - Wto 29 Maj, 2007 lol. to saxo
http://www.allegro.pl/ite...mala_cene_.html
musi być po hardcorze jakies pojechane !!
12000 tysia !! zajebiscie małoszymlorek - Wto 29 Maj, 2007 Michał czasami ludzie sprzedają auta za mniej niż są warte i nie zawsze są mega rozbitkami
Ten akurat z allegro ze zdjęć wygląda całkiem OK chociaż zdjęcia jak to zdjęcia nie oddają stanu auta- jak motor i skrzynia całe to warto się zainteresować bo rok przyzwoity.Janusz - Wto 29 Maj, 2007 mi sia najbardziej ta cupra podoba:D juz od daawna starsnzie mi sie podobaął w tej budzie:D mm.:D jeszcze ten czerwony kolorek... CHRZANEK - Wto 29 Maj, 2007 Saxorulez jest innego zdania Jakarti - Wto 29 Maj, 2007
Punciaki HGT strasznie potanialy, za 15000 można wyhaczyć 2000rok - czy ten "wariator" to naprawde taka bolaczka tych silników ??
w zasadzie takie jak moje.. wariator to nic strasznego. w ogole nie wiem czemu ludzie na niego narzekaja.. wystarczy trzymac odpowiedni poziom oleju w silniku i nic sie nie psuje.. gdy oleju jest za malo bardzo szybko sie rozregulowuje i moze spsuuc a wtedy trzeba wymieniac. co tez nie jest jakies mega drogie..