koma600 - Wto 13 Paź, 2015 Ja to samo mam z tą temperaturąwas79 - Wto 13 Paź, 2015 Karolu dawaj pimpa, będzie, gdzie pisać, bo wiele, przed Tobą karoluPL - Wto 13 Paź, 2015
B-Rey napisał/a:
Ile dałeś za termostat? Bo ja 190zł
Btw. Dlaczego w ogóle poszedłeś w Clio RS skoro po głowie chodziło Ci Audi? Teraz się męczysz. Albo mógłbyś wziąć takie FN2 i spokój grabarza.
No ja troche taniej, bo rabaty mam, ale jakoś 155 albo 160 złota. Wahlera ani nic innego nie ma w IC, jak zwykle do tego modelu
A dlaczego poszedłem ? Nie wiem, chwila nieuwagi i nieszczęście..
Evo jednak było za drogie w utrzymaniu, chodziło mi to s3 po głowie, ale żal mi było 60-65tyś pln. Poza tym miałem juz 2x audi a3 tfsi i jedno clio RS, więc teraz statystyki są 2:2
Kolejną sprawą, jest to, ze 2.0tfsi przy mojej jeździe jadło 14 srednio i 10 na trasie. Clio o dziwo kolejno 11,5 miasto i 8 na trasie i nie martwie sie, ze turbo, ze dwumas, jedyne zmartwienie, to to, że to reno.
Hondy ładnej nie mogłem znaleźć w okolicach 40k, z polo GTI 2010 w góre to samo, bo wszystko skrzyżowane z przystankiem.
was79, chyba raczej nie bede sie chwalił dalszymi losami auta(szkoda czasu i szydery, nie spisałby tego ). Oprocz tego co sie spierdoli pewnie wjadą tylko poliuretany na zawieszenie silnika, przewody w oplocie i dobry klocek. Ma być daily ale zeby wstydu nie było jak wjade czasem na trening na kielcach albo jaszczembiu.siema - Wto 13 Paź, 2015
karoluPL napisał/a:
procz tego co sie spierdoli pewnie wjadą tylko poliuretany na zawieszenie silnika, przewody w oplocie i dobry klocek.
A w poprzednim RSie nie miałeś poli w wahaczach?WuRC - Wto 13 Paź, 2015
karoluPL napisał/a:
nie martwie sie, ze turbo, ze dwumas, jedyne zmartwienie, to to, że to reno
Made my day B-Rey - Wto 13 Paź, 2015 To jest gość który jest świadomy czym jeździ! karoluPL - Wto 13 Paź, 2015 WuRC, B-Rey,
siema, tak, w poprzednim miałem wszędzie gdzie możliwe poli oprócz tylniej belki, która miała sie doczekać, ale sie nie doczekała unibalu. W tym nie wiem czy jest sens robic poliuretanów w wahaczach, bo całkiem możliwe, ze jak usztywnie wahacz, to bardziej będzie dostawał strzały sworzeń wahacza i zwrotnice z kolejnymi sworzniami, więc chyba nie warto, zwłaszcza, ze prowadzi się to w sumie naprawdę nieźle.
Z resztą, co tu dużo gadać, pierwsza większa pojeżdzawka szybko zweryfikuje co, jak i gdzie boli. Jedno jest pewne, pojade z lawetą, a ubezpieczenie wykupiłem z pełnym assistance kosmita - Śro 14 Paź, 2015 Panowie, kolega szuka nadkoli do clio sporta. Ktoś coś ? karoluPL - Śro 14 Paź, 2015 Masz już wysłany w PW numer do magika co ma pełno części używanych do clio szrota, moze cos poradzi na ten problem.kosmita - Śro 14 Paź, 2015 Dzięki przekazałem Kamill - Sob 17 Paź, 2015 Do sprzedania ładna i szybka e30 http://allegro.pl/bmw-e30...5735642145.htmlmichool_vt - Sob 17 Paź, 2015 fajne, ale nie będzie się to sypało jak radziecka kur$&! ??B-Rey - Pon 19 Paź, 2015 Janusz biznesu:
http://olx.pl/oferta/bmw-...D5-ID9Yatx.html