Cartoon - Pon 29 Gru, 2014 Topowego przez najbliższy miesiąc, czy dwa szajsung wypuszcza nowe modele co 5 minut rasta - Pon 29 Gru, 2014 No nie wiem, s5 jest na rynku już dość długo i nadal jest flagowym modelem obok Note 4. Co chwila to Sony nowe flagowce wypuszcza.
Tu jest fajny i rzetelny test s5 - Samsung Galaxy S5 - Wideo recenzja na FrazPC.pl: http://youtu.be/qpvy4556ej0GeKo - Wto 30 Gru, 2014
Cartoon napisał/a:
Topowego przez najbliższy miesiąc, czy dwa szajsung wypuszcza nowe modele co 5 minut
rasta napisał/a:
No nie wiem, s5 jest na rynku już dość długo i nadal jest flagowym modelem obok Note 4
klik klikersonPiTT - Wto 30 Gru, 2014 smartfony to nic, troche podjaralem sie smartwatchem moto 360
chyba najladniejszy ze wszystkich dostepnych na rynku
rasta - Wto 30 Gru, 2014 Do kompletu musisz sprzedać lub zamienić s5 na moto g Janusz - Wto 30 Gru, 2014
rasta napisał/a:
Wiesz 3 krotnie tańsze moto g od takiej Alfy czy s5 też podaje jak złe. Co do wygody, szybkości użytkowania oraz możliwości jakie oferuje s5 konkurencja w tej cenie nic lepszego obecnie nie oferuje.
masz jakies złe informacje, proszsz:
jako ze wyszło moto g2 na dwie karty i wyświetlacz ma 5 cali właśnie zamówiłem
mam focusa 3d i niedługo bede miał moto g2, czy teraz będziemy NPNŚ ?? rasta - Wto 30 Gru, 2014 Wiesz co dobre więc są na to duże szanse ale lada moment ma być moto g 2 z lte i pojemniejszą baterią Janusz - Wto 30 Gru, 2014 słyszałem, ale nie wiadomo do konca kiedy, a kupca obecnego telefonu mam na teraz w sumie LTE mi nie potrzebne... bateria by siadła wasq - Wto 30 Gru, 2014
PiTT napisał/a:
samsung alpha zrobil ogromny krok jesli chodzi o jakosc... oby ta droga poszly pozostale nowe modele
w alphie masz cala ramke alu i juz bardzo ladne wykonczenie
cienki nawet z zalozonym codnonemMichał - Wto 30 Gru, 2014
Janusz napisał/a:
rasta napisał/a:
Wiesz 3 krotnie tańsze moto g od takiej Alfy czy s5 też podaje jak złe. Co do wygody, szybkości użytkowania oraz możliwości jakie oferuje s5 konkurencja w tej cenie nic lepszego obecnie nie oferuje.
masz jakies złe informacje, proszsz:
jako ze wyszło moto g2 na dwie karty i wyświetlacz ma 5 cali właśnie zamówiłem
mam focusa 3d i niedługo bede miał moto g2, czy teraz będziemy NPNŚ ??
dobre są te "testy"
życie mi sie zmieni, bo telefon wchodzi mi do app drawera 1/100 sek szybciej niż poprzedni
Janusz - Wto 30 Gru, 2014
Michał napisał/a:
dobre są te "testy"
życie mi sie zmieni, bo telefon wchodzi mi do app drawera 1/100 sek szybciej niż poprzedni
bardziej chyba chodzi o to ze w normalnym użytkowaniu wystarczy ci telefon, za 700 zł a nie za 2k, bo działa podobnie albo minimalnie szybciej wiec nie ma sensu przepłacać:)
ale ja sie moge nie znac bo jestem ze wsi Michał - Wto 30 Gru, 2014 no wlasnie o to mi tez chodzi.Janusz - Wto 30 Gru, 2014 ze jestem ze wsi ?? Kamill - Wto 30 Gru, 2014 Ale będę pobierał tą dwójkę jak tylko wyjdzie rasta - Śro 31 Gru, 2014
Janusz napisał/a:
Michał napisał/a:
dobre są te "testy"
bardziej chyba chodzi o to ze w normalnym użytkowaniu wystarczy ci telefon, za 700 zł a nie za 2k, bo działa podobnie albo minimalnie szybciej wiec nie ma sensu przepłacać:)
ale ja sie moge nie znac bo jestem ze wsi
To samo pisałem rok temu jak wyszło pierwsze moto g to mieliście ze mnie bękę.