To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Cartoon - Pon 29 Gru, 2014

Topowego przez najbliższy miesiąc, czy dwa ;) szajsung wypuszcza nowe modele co 5 minut ;)
rasta - Pon 29 Gru, 2014

No nie wiem, s5 jest na rynku już dość długo i nadal jest flagowym modelem obok Note 4. Co chwila to Sony nowe flagowce wypuszcza.

Tu jest fajny i rzetelny test s5 - Samsung Galaxy S5 - Wideo recenzja na FrazPC.pl: http://youtu.be/qpvy4556ej0

GeKo - Wto 30 Gru, 2014

Cartoon napisał/a:
Topowego przez najbliższy miesiąc, czy dwa szajsung wypuszcza nowe modele co 5 minut

rasta napisał/a:
No nie wiem, s5 jest na rynku już dość długo i nadal jest flagowym modelem obok Note 4

:pisze: klik klikerson :rotfl:

PiTT - Wto 30 Gru, 2014

smartfony to nic, troche podjaralem sie smartwatchem moto 360
chyba najladniejszy ze wszystkich dostepnych na rynku

rasta - Wto 30 Gru, 2014

Do kompletu musisz sprzedać lub zamienić s5 na moto g :rotfl:
Janusz - Wto 30 Gru, 2014

rasta napisał/a:
Wiesz 3 krotnie tańsze moto g od takiej Alfy czy s5 też podaje jak złe. Co do wygody, szybkości użytkowania oraz możliwości jakie oferuje s5 konkurencja w tej cenie nic lepszego obecnie nie oferuje.

masz jakies złe informacje, proszsz:

jako ze wyszło moto g2 na dwie karty i wyświetlacz ma 5 cali właśnie zamówiłem :D

mam focusa 3d i niedługo bede miał moto g2, czy teraz będziemy NPNŚ ?? :D

rasta - Wto 30 Gru, 2014

Wiesz co dobre więc są na to duże szanse ;D ale lada moment ma być moto g 2 z lte i pojemniejszą baterią xD

słyszałem, ale nie wiadomo do konca kiedy, a kupca obecnego telefonu mam na teraz :P w sumie LTE mi nie potrzebne... bateria by siadła :D
wasq - Wto 30 Gru, 2014

PiTT napisał/a:
samsung alpha zrobil ogromny krok jesli chodzi o jakosc... oby ta droga poszly pozostale nowe modele
w alphie masz cala ramke alu i juz bardzo ladne wykonczenie

Obrazek
Obrazek

mam bardzo fajny telefonik

szybko działa

cienki nawet z zalozonym codnonem

Michał - Wto 30 Gru, 2014

Janusz napisał/a:
rasta napisał/a:
Wiesz 3 krotnie tańsze moto g od takiej Alfy czy s5 też podaje jak złe. Co do wygody, szybkości użytkowania oraz możliwości jakie oferuje s5 konkurencja w tej cenie nic lepszego obecnie nie oferuje.

masz jakies złe informacje, proszsz:

jako ze wyszło moto g2 na dwie karty i wyświetlacz ma 5 cali właśnie zamówiłem :D

mam focusa 3d i niedługo bede miał moto g2, czy teraz będziemy NPNŚ ?? :D

dobre są te "testy" :rotfl: :rotfl:
życie mi sie zmieni, bo telefon wchodzi mi do app drawera 1/100 sek szybciej niż poprzedni
:rotfl: :rotfl:

Michał napisał/a:
życie mi sie zmieni, bo telefon wchodzi mi do app drawera 1/100 sek szybciej niż poprzedni

bardziej chyba chodzi o to ze w normalnym użytkowaniu wystarczy ci telefon, za 700 zł a nie za 2k, bo działa podobnie albo minimalnie szybciej wiec nie ma sensu przepłacać:)

ale ja sie moge nie znac bo jestem ze wsi :P

Michał - Wto 30 Gru, 2014

no wlasnie o to mi tez chodzi.

ze jestem ze wsi ?? :lol2: :lol2:
Kamill - Wto 30 Gru, 2014

Ale będę pobierał tą dwójkę jak tylko wyjdzie xD
rasta - Śro 31 Gru, 2014

Janusz napisał/a:
Michał napisał/a:

bardziej chyba chodzi o to ze w normalnym użytkowaniu wystarczy ci telefon, za 700 zł a nie za 2k, bo działa podobnie albo minimalnie szybciej wiec nie ma sensu przepłacać:)

ale ja sie moge nie znac bo jestem ze wsi :P

To samo pisałem rok temu jak wyszło pierwsze moto g to mieliście ze mnie bękę.

Kamil jest w EuroAgd za 799 pln