k-mart - Pon 24 Gru, 2007 1200kg to naprawde niewiele jak na dzisiejsze czasy ery hothatchy-dupowozowCHRZANEK - Pon 24 Gru, 2007 RWD - lepiej przyspiesza
To dowiemy sie coś więcej od wlaściciela o GTC ?? ?? ??michool_vt - Pon 24 Gru, 2007 siemka nowi
ps. mam nadzieje ze w astrze nie siedzie 1.4 l (90 KM) ... Misiek_lbn - Pon 24 Gru, 2007 siemasz KIT
powiem wam tyle, że to nie jest 200 konny potfór
więcej niech mówi KIT;)
pozdro i witamy )kubas - Pon 24 Gru, 2007 no bo kazde nastepne pol sekundy mniej do setki to duzo wiecej mocy i mniej wagi. Jak masz 75km i zrobisz z tego 120 to zyskasz powiedzmy z 3 sekundy w czasie do 100 a potem kazde polsekundy wymaga coraz wiekszego przyrostu mocy/spadku wagi. Przynajmniej ja to tak rozumiem.Michał - Pon 24 Gru, 2007 gtc to jest pakiet stylistyczny . Moze być 1.4 gtc. Natomiast OPC juz robi robote
myle sie ?qbus - Pon 24 Gru, 2007
Cytat:
Natomiast OPC juz robi robote
ale tylko do przodu... znajomy z Bochni ma opc... gosc zaliczyl pare rund ppzm (m.in. a grupowym saxo kujawskiego, clio sportami, cifem z wielicaru) i sam stwierdzil ze to auto sie nie nadaje do niczego... fajny dupowoz ktory przyjemnie odpycha sie od swiatel.Gaydek - Pon 24 Gru, 2007 KIT GTO, witam .ps - Pon 24 Gru, 2007
Michał napisał/a:
gtc to jest pakiet stylistyczny . Moze być 1.4 gtc. Natomiast OPC juz robi robote
myle sie ?
to samo mialem pisac. Mi sie nawet wydawalo, ze wszystkie Astry 3D to GTC.michool_vt - Pon 24 Gru, 2007
ps napisał/a:
wszystkie Astry 3D to GTC
dokładnie, takie jest oznaczenie 3drzwiowej wersji astry Misiek_lbn - Pon 24 Gru, 2007 w KIT'a jest pakiet OPC line
pamiętam jak kiedyś chłopaki zaczęli mi mówić że OPC się włóczy po parkingu, a jak zobaczyłem autko z tyłu, i normalny wydech(OPC chyba wiecie jai ma ), to zapytałem ich czy wiedzą jak wygląda OPC, i czy są pewni czy to właśnie to
ale byli pewni swojej wersji LOL
fajny dupowóz, w jego nie siedziałem, ale jego brat ma takie samo, tylko srebrne, i jest całkiem elegancko
KIT, napisz tu coś więcej o samochodzie, bo już powstają spiski, teorie itp k-mart - Pon 24 Gru, 2007 koniec OT!!!!
Bo zamkne temat.... saxorulez - Pon 24 Gru, 2007 witam...
naprawde szkoda ze nie OPC. Ale zapewne właścicel rowniez zaluje.Anonymous - Pon 24 Gru, 2007
Michał napisał/a:
gtc to jest pakiet stylistyczny . Moze być 1.4 gtc. Natomiast OPC juz robi robote
myle sie ?
mylisz się kolego, GTC to nazwa wersji 3D, a pakietem jest OPCLine
sharxhunter napisał/a:
powiem wam tyle, że to nie jest 200 konny potfór
dokładnie, zamiast tych 200km to już wola bym wersję OPC 240 km, więc każdy ma na co go stać,
silnik 1,6 115km
saxorulez napisał/a:
naprawde szkoda ze nie OPC. Ale zapewne właścicel rowniez zaluje.
napewno nie, może kiedyś
k-mart napisał/a:
koniec OT!!!!
Bo zamkne temat....
na pewno założę temat i opiszę mój dupowóz Misiek_lbn - Pon 24 Gru, 2007
KIT GTO napisał/a:
na pewno założę temat i opiszę mój dupowóz
bez wątpienia
radzę opisać tutaj, na temat przyjdzie Ci jakiś czas poczekać