To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Kenet - Sob 20 Gru, 2014

Nie wiem, ja nigdy nie polerowałem takich rzeczy i nie używałem tych past, nie wiem czy to się sprawdza.
PiTT - Sob 20 Gru, 2014

ogladalem w sklepie tez samsunga alpha, bardzo fajne wykonanie jak na samsunga, aluminiowe ramki, miekki tyl, bardzo ladny, tyle ze bebechy gorsze od s5 a cena identyczna
MoRToN - Sob 20 Gru, 2014

Kurde w szoku jestem ile się porobilo dwukartowców w koncu jest w czym wybrać s5, s5 mini, g3, z3 ... a nie skazanie na jeden model samsunga
Anonymous - Sob 20 Gru, 2014

Kenet, Wielkie dzieki !! skurwisyny chcialy mnie naciągnąć
Kenet - Sob 20 Gru, 2014

rabarbar napisał/a:
skurwisyny chcialy mnie naciągnąć

Niestety tak działa większość serwisów.

Bonczek - Sob 20 Gru, 2014

1400 :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Kenet - Sob 20 Gru, 2014

Proszę pana dzwonię z serwisu. Podczas wymiany aparatu wykryliśmy i to całe szczęście, że uszkodzona jest też płyta główna. Możemy to zrobić po kosztach, ale to i tak będzie 1400 zł za wszystko. :rotfl:
zefir - Pon 22 Gru, 2014

dzis odebrałem note4, ogolnie rzecz biorac to Sony dało dupy z tymi ramkami w Z1, bo note4 ma ekran 5,7 cala a naprawde jest niewiele wiekszy.
Szybkosc dzialania , taka sama jak z1 na pierwszy rzut oka czyli bez zacinek.

Rysik robi mega robote.
Ekran to klasa sama w sobie - chyba nie widzialem lepszego wyswietlacza w smartphonach.

Generalnie jestem mega zadowolony.

Kamill - Pon 22 Gru, 2014

Nie zacina się? WOW :lol2:
zefir - Wto 23 Gru, 2014

Kamill :faja:

fajny patent jeszcze jest z szybkim ładowaniem , całe ładowania około 80 minut mi wyszło, a pierwsze 50% w niecale 30 minut.

kaziu1985pn - Wto 23 Gru, 2014

zobaczymy za kilka mc jak sie system zamuli :D
zefir - Wto 23 Gru, 2014

wtedy sie pojdzie na handel, narazie bardzo dobre wrażenie na mnie zrobił, zwłaszcza możliwości rysika.
Mucha - Wto 23 Gru, 2014

czyli jaja swędzą :D

Dobry wybór:

http://www.mgsm.pl/pl/por...9347/9461/8117/

Tu wypada prawie najlepiej ;)

PiTT - Nie 28 Gru, 2014

niestety... musze przeprosic i przyznac sie do pisania bzdur :)
od ponad tygodnia uzywam s5, nawalilem wszystkich durnych apek co kiedys pobralem, nawigacje sygica, fejsbuki i inne duperele
skonfigurowanych kilka skrzynek mailowych, w tym takie o zawartosci kilkuset maili...
no i wszystko chodzi tak samo plynnie jak na poczatku :)
ekran precyzyjny, nie ma problemow z szybkim pisaniem
trzyma sie wygodnie, nie ma wrazenia za zaraz sie wyslizgnie z dloni
poza tym wszystkim chyba tez jestem juz przyzwyczajony do ukladu menu samsunga, mialem juz kilka modeli wczesniejszych
zeby nie bylo tak kolorowo jest jeden minus... wyglad
tu niestety sie nie popisali, telefon jest po prostu przecietny a nawet mozna by go nazwac tandetnym
fatalnie wygladajaca ramka, nie wiem nadal czy to aluminium pokryte plastikiem czy po prostu plastik, tylna klapka na szczescie jest funkcjonalna bo nie trzeba zadnych pokrowcow... nowa tylna klapka kosztuje 80zl. wiec jak ktos zniszczy to nie ma tragedii ;)
w polaczeniu z iphonem tworzy idealny duet :)
jesli przy kolejnym galaxy poprawia dizajn i materialy to biore w ciemno :)

ps. jak ktos chce to mam caly czas na sprzedaz lg g3 :) mimo tego ze wg mnie w lg jest lepszy ekran to nie moglem sie przyzwyczaic do ukladu menu, reszta bardzo poprawna, polecam :)

rasta - Nie 28 Gru, 2014

S5 jest kozak prawie tak szybki jak moto g. ;D A jakoś obudowy nie ma znaczenia bo i tak najlepiej wsadzić go w jakiegoś kondona.