Witaj Empe, w sumie na cento 1.2 to standard ale gratuluje cc! kiedys mialem straszna zajawe na cc/sc. Nie wiesz jak jezdzi seryjne 206 S16? jak jestes z cento to kojarzysz moze seja psuja Badiego? jak jeszcze mial 8x koni? no to seryjna 206 chodzi bardzo podobnie, minimalnie szybciej. Seryjna 206 pod dobrym kierownikiem robi na 400 16-16.1.Anonymous - Czw 20 Gru, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
empe napisał/a:
Nie wiem jak jezdzi seryjne s16,
Witaj Empe, w sumie na cento 1.2 to standard ale gratuluje cc! kiedys mialem straszna zajawe na cc/sc. Nie wiesz jak jezdzi seryjne 206 S16? jak jestes z cento to kojarzysz moze seja psuja Badiego? jak jeszcze mial 8x koni? no to seryjna 206 chodzi bardzo podobnie, minimalnie szybciej. Seryjna 206 pod dobrym kierownikiem robi na 400 16-16.1.
Znam psuja osobiscie
czyli jezdzie bardzo podobnie do mojego, wystarczy do kapeluszniczej jazdy po miescie
PzdrKonradMK - Czw 20 Gru, 2007
Loko napisał/a:
i takie cieniasy klepią jego r5
chyba twoją starą w tyłek Michał - Czw 20 Gru, 2007 dobra dobra empe, nie FILOZUJ , bierz saxo Stacho - Czw 20 Gru, 2007 Witaj empe
powiadasz seryjne 73 konie ?
wiem jak jeździ CC Sporting to twóje to przy tym lekka rakieta strick - Pią 21 Gru, 2007 Witam
Ostatnio widziałem czerwone CC i bardzo mi sie spodobało to auto, bo mialo w srodku tylko 2 czarno-czerowne sparco przez pewien czas zastanawialem sie ile kosztuje taki projekt Anonymous - Pią 21 Gru, 2007 Witam wszystkich,
Po jakimś roku wertowania forum hh.org w końcu się zarejestrowałem Właściwie to odnalazłem Was dzięki a) naklejkom na samochodach b) Shortiemu (przy okazji pozdro dla niego). Właściwie to jestem zakochany w Saxo VTS i dalekosiężne plany wskazują na jego zakup, tymczasowo muszę się poruszać komunikacją albo mega wypas pralką na czterech kołach (hyundai atos mamy ). Pozdrowienia dla wszystkich, pędzę do pimpa bo daawno nie oglądałem (od kiedy nie jest publiczny )OSKAR - Pią 21 Gru, 2007 witam witam nowego maniaka saxofonów.BaRtO_206GT - Pią 21 Gru, 2007 yeah ATOS RUlez heheheheh!!
witamy nowego Anonymous - Pią 21 Gru, 2007 Shorti kiedyś ze mną jechał... Twierdził, że przeżycie bezcenne LOL Panowie nawet nie wiecie jaka to frajda jak jedziesz 50 km/h i skręcasz. Musisz się trzymać mocno kierownicy żeby nie wylecieć z foteli które mają ultra trzymanie boczne LOL Tak czy siak da się tym ścierwem pojechać przy użyciu rękawa na dwóch kołach Sprawdzone.
Pozdro
P.S. Jakby ktoś chciał to oczywiście zapraszam na prawy fotel koreańskiego popie.dalacza tudzież za kierownice jeśli ktoś jest gotów poprowadzić to monstrum Uwaga! Trzeba uważać na podmuchy wiatru CHRZANEK - Pią 21 Gru, 2007 WItam i ja kolejnego milosnika hh FreeMan - Pią 21 Gru, 2007 Anonymous - Pią 21 Gru, 2007 Witamy zofer'a gofer'a Anonymous - Pią 21 Gru, 2007
Marcel 08 napisał/a:
Witamy zofer'a gofer'a
muhaha
Zbierałem się na Karową z zamiarem wypatrzenia Twojego puga, ale w końcu nie dotarłem Anonymous - Pią 21 Gru, 2007
zofer napisał/a:
Zbierałem się na Karową z zamiarem wypatrzenia Twojego puga, ale w końcu nie dotarłem
a miło mi stał na drodze dojazdowej do harendy - nie udało sie wjechac tego dnia na karowa LOL moze za kilka lat