To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

BaRtO_206GT - Czw 20 Gru, 2007

empe napisał/a:
Nie wiem jak jezdzi seryjne s16,

Witaj Empe, w sumie na cento 1.2 to standard ;) ale gratuluje cc! kiedys mialem straszna zajawe na cc/sc. Nie wiesz jak jezdzi seryjne 206 S16? jak jestes z cento to kojarzysz moze seja psuja Badiego? jak jeszcze mial 8x koni? no to seryjna 206 chodzi bardzo podobnie, minimalnie szybciej. Seryjna 206 pod dobrym kierownikiem robi na 400 16-16.1.

Anonymous - Czw 20 Gru, 2007

BaRtO_206GT napisał/a:
empe napisał/a:
Nie wiem jak jezdzi seryjne s16,

Witaj Empe, w sumie na cento 1.2 to standard ;) ale gratuluje cc! kiedys mialem straszna zajawe na cc/sc. Nie wiesz jak jezdzi seryjne 206 S16? jak jestes z cento to kojarzysz moze seja psuja Badiego? jak jeszcze mial 8x koni? no to seryjna 206 chodzi bardzo podobnie, minimalnie szybciej. Seryjna 206 pod dobrym kierownikiem robi na 400 16-16.1.

Znam psuja osobiscie :D
czyli jezdzie bardzo podobnie do mojego, wystarczy do kapeluszniczej jazdy po miescie :>
Pzdr

KonradMK - Czw 20 Gru, 2007

Loko napisał/a:

i takie cieniasy klepią jego r5 :D

chyba twoją starą w tyłek :p

Michał - Czw 20 Gru, 2007

dobra dobra empe, nie FILOZUJ , bierz saxo :D
Stacho - Czw 20 Gru, 2007

Witaj empe
powiadasz seryjne 73 konie ? ;)
wiem jak jeździ CC Sporting to twóje to przy tym lekka rakieta :)

strick - Pią 21 Gru, 2007

Witam :)
Ostatnio widziałem czerwone CC i bardzo mi sie spodobało to auto, bo mialo w srodku tylko 2 czarno-czerowne sparco :D przez pewien czas zastanawialem sie ile kosztuje taki projekt :)

Anonymous - Pią 21 Gru, 2007

Witam wszystkich,
Po jakimś roku wertowania forum hh.org w końcu się zarejestrowałem :D Właściwie to odnalazłem Was dzięki a) naklejkom na samochodach b) Shortiemu (przy okazji pozdro dla niego). Właściwie to jestem zakochany w Saxo VTS i dalekosiężne plany wskazują na jego zakup, tymczasowo muszę się poruszać komunikacją albo mega wypas pralką na czterech kołach (hyundai atos mamy :D ). Pozdrowienia dla wszystkich, pędzę do pimpa bo daawno nie oglądałem (od kiedy nie jest publiczny :P )

OSKAR - Pią 21 Gru, 2007

witam witam nowego maniaka saxofonów.
BaRtO_206GT - Pią 21 Gru, 2007

yeah ATOS RUlez heheheheh!!

witamy nowego :>

Shorti kiedyś ze mną jechał... Twierdził, że przeżycie bezcenne LOL Panowie nawet nie wiecie jaka to frajda jak jedziesz 50 km/h i skręcasz. Musisz się trzymać mocno kierownicy żeby nie wylecieć z foteli które mają ultra trzymanie boczne LOL Tak czy siak da się tym ścierwem pojechać przy użyciu rękawa na dwóch kołach :D Sprawdzone.

Pozdro

P.S. Jakby ktoś chciał to oczywiście zapraszam na prawy fotel koreańskiego popie.dalacza tudzież za kierownice jeśli ktoś jest gotów poprowadzić to monstrum :D Uwaga! Trzeba uważać na podmuchy wiatru :D

CHRZANEK - Pią 21 Gru, 2007

WItam i ja kolejnego milosnika hh ;)
FreeMan - Pią 21 Gru, 2007

WITAM

Witamy zofer'a gofer'a :>

Marcel 08 napisał/a:
Witamy zofer'a gofer'a :>

muhaha :D
Zbierałem się na Karową z zamiarem wypatrzenia Twojego puga, ale w końcu nie dotarłem :/

zofer napisał/a:

Zbierałem się na Karową z zamiarem wypatrzenia Twojego puga, ale w końcu nie dotarłem :/

a miło mi :> stał na drodze dojazdowej do harendy - nie udało sie wjechac tego dnia na karowa LOL moze za kilka lat 8)