To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

arssss - Czw 30 Paź, 2014

http://olx.pl/oferta/golf...D5-ID6pDBp.html
chyba jakaś ściema :D

Shymek - Czw 30 Paź, 2014

Megane Trophy-R

auto nie dostępne na sprzedaż w PL
http://www.marktplaats.nl...previousPage=lr

Marek23 - Czw 30 Paź, 2014

Śmieszna cena.
was79 - Czw 30 Paź, 2014

Shymek napisał/a:
Megane Trophy-R

auto nie dostępne na sprzedaż w PL

e tam anabo sprzedało ostatnio: https://www.facebook.com/...cation=timeline

Sprzedali zwykłe Trophy, a nie Trophy-R i tu jest ten drobny szczegół: -R :rotfl:
Rożnica jak Audi 6 Sportline a Audi RS6

was79 - Czw 30 Paź, 2014

A to w komentarzach?
Cytat:
To trophy-r, z Öhlins'em i Akropovicem na pokładzie?

Cytat:
Oczywiście!! I strzela na międzygazach

To nie Trophy-R bo nie ma 19" Speedline, nie ma kubełków Recaro Pole Position z szelkami, ma tylną kanapę i brak rozpórki tył. Ma szyby normalne, a nie pleksę...

Takich mamy fachowców w salonach sprzedaży...

Janusz - Czw 30 Paź, 2014

Marek23 napisał/a:
Śmieszna cena.

+1 biore nowego STI, i jeszcze zostaje mi sosu na bene na dwa lata bez opierdalania sie...

Takimi prawami rządzą się serie limitowane.... Sprzedano wszystkie zanim wyjechały z fabryki :)
Widać na tym akurat ktoś chce zarobić i moim zdaniem się sprzeda szybko.
Właśnie w takiej specyfikacji auto pobiło rekord aut produkcyjnych FWD na Nurburgringu

Shymek napisał/a:
Takimi prawami rządzą się serie limitowane.... Sprzedano wszystkie zanim wyjechały z fabryki :)
Widać na tym akurat ktoś chce zarobić i moim zdaniem się sprzeda szybko.
Właśnie w takiej specyfikacji auto pobiło rekord aut produkcyjnych FWD na Nurburgringu

ja to wszystko rozumiem, ale trzeba przyznać ze to jednak trochę bez sensu..

Fakt - można taniej zbudować samemu coś podobnego.... ale przy odsprzedaży będzie to dalej zwykłe Megane i nikogo nie będzie interesować ile keszu wpakowałeś za to trophy-r będzie dłuuugo trzymać cenę, a być może kosztować więcej niż nowe z fabryki.

To tak jak tłumaczenie kupującemu GT-Ra że pakiet NISMO jest bez sensu bo kosztuje więcej niż modyfikacje ;)

Moje subiektywna opinia jest taka,że pakowanie takiego hajsu w fwd którym najwyżej możesz amatorsko pojeździć na torze i które zawsze będzie wolniejsze niż odpowiednik zrobiony stricte do sportu jest bez sensu.
A kupowanie auta z myślą o tym co bedzie jak go będę sprzedawał powinno być raczej ostatnim argumentem.

To tak jak kupowanie Golfa bo jest piękny :jupi:

Rzeczywista prędkość na torze i pieniądze jakie za to musisz zapłacić to czysty fakt. Piękno jest względne.

Shymek napisał/a:
można taniej zbudować samemu coś podobnego.... ale przy odsprzedaży będzie to dalej zwykłe Megane i nikogo nie będzie interesować ile keszu wpakowałeś za to trophy-r będzie dłuuugo trzymać cenę, a być może kosztować więcej niż nowe z fabryki.

to ze za ta kase moge zrobic szybsza meganke, jest oczywiste wiec nawet nie podawałem tego argumentu. SPecjalnie porównałem to do STI.... bo sory ale to jest ciagle FWD.... a tu możesz sobie taniej pójść do salonu i kupić tez nowe (zakładamy ze ktoś chce nówke) EVo albo STI i jeszcze Ci hajsu zostanie...

ja osobiscie musiałbym chyba na głowe upasc....

no chyba ze mówimy o rajdówka, tutaj to troche inaczej działa :P