iQ - Czw 25 Kwi, 2013 - wzor na pole kwadratu?
- no ale latwe mialo byc
Kamill - Czw 25 Kwi, 2013
mi napisał/a:
zestresowana gówniarzeria, mnie to nie dziwi przesadnie.
Wg mnie nikt z nich nawet nie próbował się zastanowić, to jest najgorsze. Ucza ich strzelania na pałe przy odpowiedziach, zamiast myślenia Anonymous - Czw 25 Kwi, 2013 Albo bezsensownie wymigują sie od odpowiedzi . Masakra co to rośniemi - Czw 25 Kwi, 2013
Czesio napisał/a:
Masakra co to rośnie
Czesio napisał/a:
Czesio
Anonymous - Czw 25 Kwi, 2013
mi napisał/a:
Czesio napisał/a:
Masakra co to rośnie
Czesio napisał/a:
Czesio
to pomyśl jak oni o jakieś 8 lat są młodsi ode mnie , miazgamartin.h - Czw 25 Kwi, 2013
Ja mam cały czas nadzieję, że to jakiś joke jest Kenet - Czw 25 Kwi, 2013 Jak ja chodziłem do gimbazy to dziewczyny się tak nie ubierały i jakieś młodsze były fydi - Czw 25 Kwi, 2013 czy tylko ja to widzę, że to fake?budzik - Czw 25 Kwi, 2013 0.37 - szatynka w różowej kiecce spoko ale to jeszcze prokurator grozi PiTT - Czw 25 Kwi, 2013 ja w ich wieku byłem starszy bizon - Czw 25 Kwi, 2013
fydi napisał/a:
czy tylko ja to widzę, że to fake?
ja mam nadzieję, że to fake
inna sprawa, że komentarze na liście dyskusyjnej PTI niekoniecznie idą w tym kierunku:
Cytat:
Przy okazji, materiał był oczywiście tendencyjny - pokazywał tylko że tak powiem egzemplarze jednej z trzech części krzywej Gaussa. I system kształcenia nie ma tu wiele do rzeczy. Ja w późnym peerelu trafiłem na taką informację - ok. 30% społeczeństwa Polski nie wiedziało kim był Kościuszko Tadeusz. Jestem praktycznie pewien, że obecnie jest podobnie.
Cytat:
Przepraszam, rzeczywiście nie nadążam. Oczywiście, pokazane zostały
tylko matołki, tylko jeszcze zastanawiam się jaki procent całości one
stanowią.
System kształcenia ma tu dużo do rzeczy.
1. Kształcenie tych 30% dzieciaków w gimnazjum jest całkowitą stratą
czasu i pieniędzy. Przez co, na przykład, nie ma na pieniędzy na
kształcenie tych lepszych.
2. A co gorsze oznacza równanie standardów kształcenia w dół, czyli
tracimy szansę na kształcenie tych lepszych.
3. Dajemy bezwartościowy papierek z napisem "matura" i bezpodstawną
nadzieję na pracę "umysłową".
Cytat:
Ostatnio wyczytałem, że 40% Polaków nie wie, gdzie leży Litwa.
M - Czw 25 Kwi, 2013 zefir - Czw 25 Kwi, 2013
fydi napisał/a:
czy tylko ja to widzę, że to fake?
po tym jak kilka razy posłychałem sobie gimbazy i licealistów w komunikacji miejskiej, to dla mnie nie jest fake 106 - Czw 25 Kwi, 2013
Michał napisał/a:
rundi napisał/a:
Co do wpisowego w klasie LEGEND - ona nie powstała dlatego , że zostało ustalone mniejsze wpisowe ! Ta klasa to inicjatywa zawodnika Marka Matei i on obiecywał na OKSS , że ściągnie więcej ciekawych samochodów. Wpisowe w tym przypadku ma charakter promocyjny i w zamian za mniejsze wpisowe nie można punktować w generalce a tylko w swojej klasie - to akurat na wniosek zawodników , którzy płacą pełne wpisowe.
Moim zdaniem akurat BK wieczorem po zapoznaniu to najlepsze możliwe wyjście - w sytuacji gdy masz coś nie tak to przy porannym BK jest już dla ciebie po rajdzie :(
Rajd Joker w Będzinie był kiedyś zorganizowany w formie jednodniowej i mimo , że to tylko RO to dał strasznie popalić jeśli idzie o zapoznanie , BK , i sam rajd więc jak dla mnie aktualna forma rozgrywania tego typu rajdów jest optymalna.
Pozostaje jeszcze temat , którego raczej nie będzie w tym roku ale w zeszłym wystąpił - Rajd Katowicki - nie ma w regulaminie nic o tym jaki charakter mają mieć odcinki - ten rajd to był nic innego jak KJS i spowodował wściekłość zawodników. AK Śląski w tym sezonie nie organizuje już tego rajdu ale temat może kiedyś powrócić bo nie jest to uregulowane w żaden sposób.
do rybnego z tym !!
ok.qbus - Czw 25 Kwi, 2013 Dobrze że ktoś zrobił porządek.