was79 - Sob 22 Gru, 2012 far cry jest zayebisty, właśnie się czaje jak będzie po 140-150 zeta na allegroNBL - Sob 22 Gru, 2012 Michał, warto kupić polecam całkiem udana produkcjaMichał - Sob 22 Gru, 2012 w poniedziałek bedzie pod choinkoooanjas - Sob 22 Gru, 2012
Michał napisał/a:
w poniedziałek bedzie pod choinkooo
dziękuję Michał - Sob 22 Gru, 2012 pum - Nie 23 Gru, 2012 eksperty - jest sens kupowania xboxa z 250 gb? bo co tam tyle dysku jest?Bonczek - Nie 23 Gru, 2012 Demka + instalowanie gier - ja mam chyba dysk 80gb i spokojnie wystarcza - ale ja gram tylko w 3 gry wasq - Nie 23 Gru, 2012
pum napisał/a:
eksperty - jest sens kupowania xboxa z 250 gb? bo co tam tyle dysku jest?
nie wiem jak z X bo juz dawno nie uzywalem (tylko do forzy) ale przy ps3 gt5 z aktualizacjami pierdolami zajmuje juz prawie 30 giga
chociaz forza tez wymagala instalacji 2 plytki na dysku poztym kazda giera szybciej wczytuje sie z dysku a xbox jest qrewsko glosny w porownaniu z ps3 wiec warto jak najwiecej pchac na dyskwas79 - Wto 25 Gru, 2012 Objechałem nr 1 w NFS most wanted, ale mój pad powiedział ała i się trochę ułamał Qukie - Wto 25 Gru, 2012 ja wczoraj zostałem #1 w NFS Most Wanted, Koennigsegg dobrze śmiga was79 - Wto 25 Gru, 2012 Wieksze wyzwanie to pobic czasy Zefira Bad-i - Wto 25 Gru, 2012 Panowie nie chce zakladac nowego tematu to licze na Wasza pomoc tutaj.
Od razu mowie ze kompletnie nie znam sie na IT
A teraz do rzeczy: kupilem mlodemu nowego lapka do gier. Z tego co sie orientuje to ma wszystko zeby gry smigaly.
Dzisiaj zainstalowalem mu Black Opss czy jakos tak i tez ten nieszczesny STEAM.
I tutaj pojawia sie problem, w momencie kiedy uruchamiam gre to wiesza sie grafika na pierwszym oknie gry. Wychodze z tego przez ctrl/alt/del i wtedy musze w managerze zadan wylaczyc gre. Zauwazylem ze wtedy w tym obrazie grafika robi sie jak w starych Comodorach
Any ideas co to moze byc i co zrobic?
Pewnie ktos zapyta to od razu pisze: Windows 7, Core i7, Nvidia Geforce GT 630M-2gb cokolwiek by to nie oznaczalo.M - Wto 25 Gru, 2012 Przychodzi mi na myśl tylko uaktualnienie sterownika do karty ze strony Nvidii.Bad-i - Wto 25 Gru, 2012 sciagam cos takiego http://www.nvidia.pl/obje...-driver-pl.html
nie wiem czy dobrze was79 - Wto 25 Gru, 2012 Dokladnie, u mnie bylo to samo, jakies mega stare sterowniki od grafiki