Dosc tanie auto, więc nie spodziewał bym się po właścicielach rzetelnego serwisu na czas.
to ile wg. ciebie jest warty focus z 2000r?? tak czy inaczej ten gosciu ma go 11lat, wiec nawet jak nie bylo robione na czas, to było robione.
Co innego jak jest ściągnięty jakiś strucel pod sprzedaż.Siadly - Nie 28 Wrz, 2014
Święty napisał/a:
Siadly napisał/a:
Mam mk1 z 1.6 ale w benie.
no to taki jak w ogłoszeniu...
No no, miałem na myśli, że bez el pi dżi Kamill - Nie 28 Wrz, 2014 Mówię ogólnie o focusach. A ten, masz racje, jest zajebisty, bierz go, nawet relingi ma anjas - Nie 28 Wrz, 2014 Fajny ten fokus z ogłoszenia ale przebieg grubo ponad 2 miliony kilometrów to juz naprawde szacun.Siadly - Nie 28 Wrz, 2014 Znaczy, że dobry egzemplarz - nie był składany w poniedziałek Święty - Nie 28 Wrz, 2014
Cytat:
Znaczy, że dobry egzemplarz - nie był składany w poniedziałek
Impreza GT. Auto znajomego. Był teraz ze mną na poznaniu, nic sie nie wysrało. Sam bym brał, ale jeszcze muszę poczekać z kolejną furą 4fun.
http://www.forum.subaru.p...a-bezwypadkowe/
Kurna tanie coś te GTki Anonymous - Czw 09 Paź, 2014 przejechałem sie z ciekawości gt-kiem,cudów nie ma,jedzie średnio,prowadzi sie średnio,ryje ryjem,nic dziwnego ze tanieKamill - Czw 09 Paź, 2014 1:59 w poznaniu zrobił na federalu ze wszystkim w środku.
NIe jest to mint sztuka do postawienia dla kolekcjonera (jak to fanboje subaru czasami mają), po prostu normalnie używana seria. Kolega ma jeszcze 4 inne auta więc tym jakoś km nie natłukł.siema - Czw 09 Paź, 2014
Kamill napisał/a:
1:59 w poznaniu zrobił na federalu ze wszystkim w środku.
Panie! Ja Clio robię 2:00 (albo 2:01- nie pamiętam bo to rok temu było ), takie czasy nie robią na mnie wrażenia!
Zawsze chciałem mieć GTka ale może Rabi ma rację- może po prostu powinienem się przejechać i mi przejdzie Kamill - Czw 09 Paź, 2014 No, ale to auto jest teoretycznie wolniejsze niż sport, a ty masz gwint i jesteś lżejszy
Nie wiem co w tym aucie jest takiego wow, ale dwóch moich ziomków co mieli sti/evo/mx5 rozne bmw i kupe innych ciekawych aut mówią że GT to było najlepsze auto jakie mieli - w sensie przyjemności z jazdy.M - Czw 09 Paź, 2014 Kiedys dawno temu jak mialem malucha w auto swiecie byl artykul wywiad z Kuzajem i porownywal wlasnie subaraka z evo chyba 5. Clue byl taki ze ty prowadzisz subaru a z evo trzeba walczyc.kosmita - Czw 09 Paź, 2014 Może lubili dreszczyk emocji: zepsuje się czy nie ?