michool_vt - Sob 27 Wrz, 2014 ale octavia w benzynie czy w dieslu?Marek23 - Sob 27 Wrz, 2014 M, kazdy ma swoj sufit. Dla mnie to octa rs,dla Ciebie jakis strucel nad ktorym sie palujesz pare lat, wspominajac czasem ze stac Cie na nowe auto.M - Sob 27 Wrz, 2014 Moją podłogą a raczej piwnicą są kwestie materialne Marku, ani mnie cieszą ani mnie bolą co daje świetne samopoczucie na codzien Rasputin - Sob 27 Wrz, 2014
Janusz napisał/a:
Cytat:
Nie no do upalania wiadomo,że jest git ale jako daily car to jakies nie porozumienie. Jak E30 mi sie podoba tak E36 nigdy mi nie podchodziło.
za bardzo sie w tej wawie lansem przejmujecie ja w m3 e36 moge byc rozpoznawany jako dresiarz z bmw, wali mnie to z grubej rury co kto sobie pomysli, wazne ze zadna fura za podobny $$ nie da tyle funu poza 328 bo ono jest lepsze pod kazdym względem
Ziom ja jeżdże po Wawie 37'letnim maluchem lub 30'letnią Jawką więc średnio mnie obchodzi co inni mówią. Na dowód tego kupiłem sobie ostatnio Simsona Duo i szykuje go na przyszły sezon by połączyć 4 i 2 kółka
Także....nadal uważam,że E36 to burakowóz pomijając wszelkie jego zalety Janusz - Sob 27 Wrz, 2014
Rasputin napisał/a:
Ziom ja jeżdże po Wawie 37'letnim maluchem lub 30'letnią Jawką więc średnio mnie obchodzi co inni mówią.
tja, tera je moda ze młody w takich gównach jedzi, hipsterstwo, albo jakis inny vintage sie to nazywaarssss - Sob 27 Wrz, 2014
Rasputin napisał/a:
Janusz napisał/a:
Cytat:
Nie no do upalania wiadomo,że jest git ale jako daily car to jakies nie porozumienie. Jak E30 mi sie podoba tak E36 nigdy mi nie podchodziło.
za bardzo sie w tej wawie lansem przejmujecie ja w m3 e36 moge byc rozpoznawany jako dresiarz z bmw, wali mnie to z grubej rury co kto sobie pomysli, wazne ze zadna fura za podobny $$ nie da tyle funu poza 328 bo ono jest lepsze pod kazdym względem
Ziom ja jeżdże po Wawie 37'letnim maluchem lub 30'letnią Jawką więc średnio mnie obchodzi co inni mówią. Na dowód tego kupiłem sobie ostatnio Simsona Duo i szykuje go na przyszły sezon by połączyć 4 i 2 kółka Obrazek
Także....nadal uważam,że E36 to burakowóz pomijając wszelkie jego zalety
zawsze o takim marzyłem M - Sob 27 Wrz, 2014 Takim wózkiem zawsze jeździli goście bez nóg, źle mi się to kojarzy...arssss - Sob 27 Wrz, 2014 Dlatego nie zabieram się za zakup,bo nie chce kusić losu.
Ale widziałbym siebie w takim z silnikiem z GPZ 500 Kenet - Nie 28 Wrz, 2014 Raspu będziesz przecież musiał dziurę w dachu wyciąć, to jest mniejsze od malucha
Święty - Nie 28 Wrz, 2014 Ma ktoś doświadczenia z Focusem MK1 benzyna? Jak się to serwisuje, ceny części są zbożne? Na co zwracać uwagę kupując MK1
http://otomoto.pl/ford-focus-trend-C34566381.html do wożenia dupy po mieścieBonczek - Nie 28 Wrz, 2014 Tylko 2.0 zetec! Trafiają sie sztuki szybsze niż EVO. I nie kupuj RSa, jest słaby, pozniej po prostu wszystko z niego przelozysz!Święty - Nie 28 Wrz, 2014 ja potrzebuje wozidła po mieście z LPG, tzn. 1.6 jest złe bo?Kamill - Nie 28 Wrz, 2014 Rdza, wszędzie rdza . Dosc tanie auto, więc nie spodziewał bym się po właścicielach rzetelnego serwisu na czas. Dbd sie prowadzi. Rasta mówił żeby brać tylko wersje po fl.Siadly - Nie 28 Wrz, 2014 Mam mk1 z 1.6 ale w benie. Auto bezawaryjne, jakieś pierdoły czasem padają, przez 11 lat nie padło nic "ekstra" - eksploatacja + jakieś pierdoły. Blacha taka sobie, od jakiegoś czasu już wychodzą kwiatki. Co do LPG - znam jedynie internetowe opowieści, ale silnik 1.6 sam w sobie jest bardzo udany. W trasie zawsze wychodzi 5,9l przy jezdzie może nie szaleńczej, ale dynamicznej. Dynamika nie powala, ale wystarcza. Prowadzenie bajka.Janusz - Nie 28 Wrz, 2014 Miałem takiego 2.0 teraz mam 1.8tdci... w 2l z silnikiem raczej nic sie nie dzieje, a nawet jak coś sie stanie to cały silnik na allegro 800 zł pozatym nie ma nic drogiego w tym silniku co moze zaskoczyć. Najwiekszym problemem focusów jest RDZA, rdza i jeszcze raz rdza... no i tylny zawias, on też moze szarpnąć po kieszeni, ale aktualnie jest dostepny zestaw wszystkich tulejek do tylnego zawiasu za chyba ok 200 zł... a robota to juz zależy gdzie robisz.. ale teraz jest to do przełknięcia, bo kiedyś trza było 2kpln wyrzucić