Pozdrawiam, Mariusz Max Kolonko boston masatjuszetszszsz. lukp - Śro 24 Wrz, 2014 Szybko to może we Wrocku ja spotkamAnonymous - Śro 24 Wrz, 2014 to nie ja !! to nie ja !!!
karoluPL, dawaj to evo do pimpalukp - Śro 24 Wrz, 2014 A juz myślałem ze na rakietowej bedziesz śmigałkoma600 - Śro 24 Wrz, 2014 szybko gratyKamill - Czw 25 Wrz, 2014 Może opony komuś ?
http://allegro.pl/kelly-s...4633332966.htmlKamill - Pią 26 Wrz, 2014 ZAMYKAM
http://www.racingforum.pl...8i-t122404.htmlRasputin - Pią 26 Wrz, 2014 Ależ to brzydkie auto jest Może i jest szybkie ale kierwa Grójcem jedzie na kilometr Kamill - Pią 26 Wrz, 2014 Fiat 500 to to nie jest, ale też nie miał być .Rasputin - Sob 27 Wrz, 2014 Nie no do upalania wiadomo,że jest git ale jako daily car to jakies nie porozumienie. Jak E30 mi sie podoba tak E36 nigdy mi nie podchodziło.Kamill - Sob 27 Wrz, 2014 Mi też sie nie podoba. Ale mimo wszystko na codzień to bardzo wygodne auto nawet jak na dzisiejsze standardy, jedyny fail to lusterka, ktore ustawione normalnie mają mega martwą strefe i mozna kogoś zepchnąc z pasa obok. Jest mega ciche, zawias na nasze dziury nawet na 17" płynie. Swiatla swica lepiej niż w wiekszosci aut jakimi jezdzilem. Wnetrze mistrz, miekkie, zwarte, nic nie skrzypi.Dzwi zamykaja sie lepiej po 20 latach niż w niektorych autach z salonu. Bardzo dopracowany model, wszystkie detale, widac to w trakcie prucia auta. Komp pokladowy pokazuje wiecej informacji niz moj civik 2009r. Kazda zarowka, plyn do spryskiwaczy, chlodniczy, hamulcowy, czujniki klocków i kupa innych ktorych nie pamietam.
Dlatego e46 o ile mocno jej nie spierd a nic na to nie wskazuje moze byc mistrz autem. Szkoda tylko że ISa tam juz nie było.kaziu1985pn - Sob 27 Wrz, 2014 Zdaje mi się ze m42b18 jest w e46 tylko okrojone do 116KM Janusz - Sob 27 Wrz, 2014
Cytat:
Nie no do upalania wiadomo,że jest git ale jako daily car to jakies nie porozumienie. Jak E30 mi sie podoba tak E36 nigdy mi nie podchodziło.
za bardzo sie w tej wawie lansem przejmujecie ja w m3 e36 moge byc rozpoznawany jako dresiarz z bmw, wali mnie to z grubej rury co kto sobie pomysli, wazne ze zadna fura za podobny $$ nie da tyle funu poza 328 bo ono jest lepsze pod kazdym względem Michał - Sob 27 Wrz, 2014
Kamill napisał/a:
Mi też sie nie podoba. Ale mimo wszystko na codzień to bardzo wygodne auto nawet jak na dzisiejsze standardy, jedyny fail to lusterka, ktore ustawione normalnie mają mega martwą strefe i mozna kogoś zepchnąc z pasa obok. Jest mega ciche, zawias na nasze dziury nawet na 17" płynie. Swiatla swica lepiej niż w wiekszosci aut jakimi jezdzilem. Wnetrze mistrz, miekkie, zwarte, nic nie skrzypi.Dzwi zamykaja sie lepiej po 20 latach niż w niektorych autach z salonu. Bardzo dopracowany model, wszystkie detale, widac to w trakcie prucia auta. Komp pokladowy pokazuje wiecej informacji niz moj civik 2009r. Kazda zarowka, plyn do spryskiwaczy, chlodniczy, hamulcowy, czujniki klocków i kupa innych ktorych nie pamietam.
Dlatego e46 o ile mocno jej nie spierd a nic na to nie wskazuje moze byc mistrz autem. Szkoda tylko że ISa tam juz nie było.
takie moto g wśród samochodów ?M - Sob 27 Wrz, 2014 Moto g = octa rs
(gdyby zapytać Marka)