Konrad - Pon 22 Wrz, 2014 Dobry szmelc kaziu1985pn - Pon 22 Wrz, 2014 W sumie jeśliby dać na gwincie wyżej i bardziej ludzkie katy to faktycznie mógłby zapierdzielac Janusz - Pon 22 Wrz, 2014 kąty sa dobre, wyobraźcie sobie jak właściciel musi sakramencko NAKURWIAĆ żeby domknąć oponę Loko - Pon 22 Wrz, 2014 Ale za to foty właściciel robi całkiem przyjemne:
W dowodzie rok 1992, poskładany na dobrą sprawę zimą br. i jeździł 2 dni po śniegu + może ze 300 km po mieście...
Nadwozie i napęd 4WD (wiskoza), silnik z Gti (1,3 16V). 100 KM/850 kg wagi
Amortyzator Koni Sport, sprężyny Vogtland.
Klatka bezpieczeństwa, nadwozie obspawane.
Dużo dużo nowych części, łożyska, uszczelniacze, śrubki, wszystko co przy składaniu z poziomu gołego nadwozia budziło wątpliwości było wymieniane na nowe.
Cena 10k do rozsądnej negocjacji (poniżej ceny części które w nim siedzą).
Nie mam czasu jeździć, auto stoi i rdzewieje, a szkoda. Projekt nigdy nie dokończony, wiązałem z nim plany, ale niestety. Mogę dać namiary na kolektor pod turbo, co z auta zrobiłoby małą rakietę. Samochód jest mobilny, przy czym ostrzegam od razu, że jest trochę rzeczy do zrobienia (i chyba zawsze będzie - taki typ auta). Do auta mam kilka części i na przykład opony zimowe z kolcami i takie tam głupoty. Sprzedaję tylko dlatego, że potrzebuję gotówki. Sprzedaję bez pasów bezpieczeństwa (jedyna rzecz którą wyjmuję). Są 3 zestawy kół - szeroka stal "13 (miękka mieszanka docięta na deszcz), stalówki "13 (opony letnie, do dojechania + dokładam opony zimowe z kolcami) + stalówki "14 (opony zimowe w dobrym stanie).
pP - Śro 24 Wrz, 2014 Ciebie po przygodzie z crx dalej nęci takie coś? Kamill - Śro 24 Wrz, 2014 Tylko 328iM - Śro 24 Wrz, 2014 Z mperformens!Cartoon - Śro 24 Wrz, 2014
pP napisał/a:
Ciebie po przygodzie z crx dalej nęci takie coś?
Tego akurat znajomy sprzedaje ja już się wyleczyłem Cartoon - Śro 24 Wrz, 2014
pP napisał/a:
Ciebie po przygodzie z crx dalej nęci takie coś?
Tego akurat znajomy sprzedaje ja już się wyleczyłem kaziu1985pn - Śro 24 Wrz, 2014