To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Kamill - Pią 12 Wrz, 2014

ŁukaszS3 napisał/a:
Kamil to jakieś w miarę pewne auto? Ziomek takiego szuka

Trzeba się więcej Keneta będzie popytać jak wróci z delegacji.
Ja je widziałem raz na Ułężu, wyglądało ok. Przejechało cały Ułęż i wrócił o własnych siłach.
Silnik to ten najbardziej pancerny z możliwych. Auto kupione seryjne i dorzucone parę gratów, prawie nie upalane. Kenet nigdy nie wspominał żeby auto miało awarię.
Właściciel jest mechanikiem w 4turbo, kiedyś sam poskładał ibize 340KM
http://i.imgur.com/SL5oKCe.jpg

Kenet - Sob 13 Wrz, 2014

Jemioł po tym jak go nawiozłem moim sprzedał Ibizę i kupił BMW. Miał nim w tym roku upalać, a w zimę uturbić. Zrobił mu pakiet startowy plus chyba panewki wymienił na nowe, ale kto go zna to wie, że on ma tym punkcie psychoze i zawsze jak kupi auto to wymienia połowę rzeczy na nowe mimo, że to nie jest potrzebne. Między innymi dlatego kupiłem od niego 2 samochody prywatne. Ale wracając do BMW to był tylko raz na Ułężu, bo nie ma czasu i luźnego hajsu za bardzo na upalanie (dziecko, żona, a w robocie siedzi pon-sob). To jest seria, dobrze jedzie, wyprute wnętrze, dwa kubły, kierownica i pasy. Teraz niedawno zmienił też poduszki pod skrzynią i silnikiem na poliuretan bo u mnie się okazało, że to zajebisty mod. Zawias jakiś hiszpański galeon. Auto sprzedaje z braku czasu, a także z chęci zakupu nowszego motocykla niż obecnie posiada.

Jakby kolega szukał czegoś bardziej porobionego to mój compact też jest na sprzedaż, pewnie dziś będzie ogłoszenie :]

A w razie co to dzwonić do Jemioła.

Anonymous - Sob 13 Wrz, 2014

Kenet, wypierdol klatke,wstaw wnętrze i biere tego złoma
Kenet - Sob 13 Wrz, 2014

Ok, na jutro pasuje? :lol2:
Anonymous - Sob 13 Wrz, 2014

moze byc na pojutrze ;D
Jakarti - Pon 15 Wrz, 2014

Pany

mam 4 sprezyny z czarnego CLIO RS
przebieg ok 40.000

ile to moze byc warte?

kamil - Pon 15 Wrz, 2014

400
koma600 - Pon 15 Wrz, 2014

ile kto da .
Jakarti - Pon 15 Wrz, 2014

obstawialem obie wymienone odpowiedzi :D
zatem zgadzamy sie :D

Kamill - Wto 16 Wrz, 2014

U Marcela pojawił się taki upiór xD
https://www.facebook.com/...49197277&type=1

lukp - Wto 16 Wrz, 2014

forumowy?
http://allegro.pl/renault...4612387391.html

was79 - Wto 16 Wrz, 2014

tak, karoluPL
Jakarti - Wto 16 Wrz, 2014

lukp,
ja jebie jaka lista modyfikacji..
nawet w punto nie mialem tyle napraw :D

Marek23 - Wto 16 Wrz, 2014

:rotfl:
karoluPL - Wto 16 Wrz, 2014

lukp, tak, mój.

nie ma sie co śmiać, tylko płakać, jak lista długa, to koszta były jeszcze większe..
tam co wypisałem to i tak jest streszczenie tego co było robione i ile ja z nim przeżyłem godzin w warsztacie czy garażu :]

szczerze mówiąc, to jak nim jeździłem dzień w dzień na uczelnie to tylko wydawałem na paliwo, jak zacząłem jeździć pandą a clio postało- to automatycznie sie cos musiało zjebać od stania, a to pompa paliwa, a to łożyska szumią i tak w kółko.. :rotfl:

póki co jest na chodzie dzień w dzień i wszystko praży jak złotko- polecam.
co do stanu aby uniknąć pytań- wszystko jest wypisane jak na spowiedzi w ogłoszeniu :>