To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

Michał - Wto 04 Gru, 2012

The Kung-fu is not about guns

tak było na początku gry w jakiejś cut-scene, więc na broń raczej nie licz :)
ale tak jak anjas pisze, kontry są najważniejsze a samo wypłacanie latar jest mega przyjemne . Z czasem zyskujesz nowe techniki, naprawde są srogie !

Bonczek - Śro 05 Gru, 2012

No dobroć jest, idę spać jeszcze 5 dni grania :rotfl:
was79 - Śro 05 Gru, 2012

anjas napisał/a:
was79 napisał/a:
Dobre to! A most wanted dla mnie mistrz :)

Gimbus! :d

Idę się wybatożyć ;D
Ale właśnie z takich gier ostatnio na konsolety mi brakuje. Nie udają symulacji, nie mają zadęcia już na etapie promocji. Gaz i heja, rozpierducha i tak szybko zmieniające się otoczenie, że czasami człowiek się zastanawia WTF :) W sam raz na 0,5 h odstresowania.

Bonczek - Czw 06 Gru, 2012

Sleeping Dogs mistrz :) chociaż trochę krótkie było - ogarniam jeszcze jakieś tam poboczne rzeczy, ale gra dobra w chuj :jupi:
zefir - Pon 10 Gru, 2012

także tego wczoraj w nocy skończyłem Asasyna, giera juz zmieniła właściciela i zostaje w rodzinie :D

fabuła super wrecz mega, az dzis sobie ogarnalem dwa ebooki stamtych dosyc ciekawych czasów budowania US.
system gry miał być przemodelowany jak dla mnie jest bez zmian , moze i dobrze;)

samo granie super frajda, i jak ktos lubi robic rzeczy poboczne( wieze, polowanie etc) jest grania na 30/35h z tego co mówił mój znajomy co skonczył prawie wszystko. ja zrobiłem troche misji pobocznych plus główna fabuła. zdecydowanie gra na mocne 8/10.

dzis dokonczyłem LIMBO, cholernie dobra gra, momentami mocno meczy poprzez klimat i zagadki :)

generalnie moja Asia mi sprawiła season pass na Walking Dead wiec pewnie bede teraz to gierczył i szukam Dishonored/Far Cry 3/ Hitman - zalezy co sie trafi pokolei w dobrym hajsie.

czuwaj!

Anonymous - Pon 10 Gru, 2012

zefir napisał/a:
także tego wczoraj w nocy skończyłem Asasyna, giera juz zmieniła właściciela i zostaje w rodzinie

mój łódzki Handlarzyna :*

was79 - Wto 11 Gru, 2012

Hehe, 1 właściciel w końcu o nią dbał ;D

btw, tabelka na przyszły rok:

Jakarti - Czw 20 Gru, 2012

dostałem dzisiaj grę HALO 4 na XBoxa,
moze ktoś chciałby kupić? :)

pum - Czw 20 Gru, 2012

powiem szczerze że mocno zastanawiam się nad kupnem xboxa... trzeba poczekać aż ludziki będą sprzedawać "nieudane prezenty" ;)
Jakarti - Czw 20 Gru, 2012

to moze kupisz sobie grę na zachętę? :D
dostajemy w pracy rozne rzeczy. generalnie wszystko inne od alkoholu to najczesciej nieudany prezent :D

was79 - Pią 21 Gru, 2012

:rotfl:
anjas - Sob 22 Gru, 2012

Ludzie, ratujcie. Chciałem w coś ponapier.dalac w święta ale nie widzę nic fajnego na PS3 ani na Xboxa. W co teraz warto zagrać?

Zwykle przed świętami było w kij premier ale w tym roku jakaś straszna bieda.

M - Sob 22 Gru, 2012

O to samo chciałem poprosić :) Chce jakąs gierkę na steamie kupić żeby było w co pograć na święta ale bez pomysłu :)
Może borderlands 2?

zefir - Sob 22 Gru, 2012

borderlands 2 dla mnie było przemega, bardzo grywalna , zajebisty swiat i mase misji :)

ja obecnie kupiłem season pass na Walking Dead na PSN, kazda decyzja w grze powoduje takie zmiany w fabule ze ta gre bede przechodzil chyba ze 3 razy, do tego zajebista fabuła i super system gry, taki powrot do czasow 10 lat temu :)

Michał - Sob 22 Gru, 2012

jak far cry 3 ??
grał ktoś ?