PieQt - Nie 06 Maj, 2012 eksperty - przednie opony w świetnym stanie, czyste. Za to tylne gorzej - co miałem nie tak, za duże/za małe ciśnienie?? nie dogrzałem/przegrzałem - jak?
potrzebne foty, czy rozumiecie o co chcę się zapytaćKenet - Nie 06 Maj, 2012 Ale tył bardziej się zużył, czy więcej syfu się przykleiło?PieQt - Nie 06 Maj, 2012 zużył, ani razu nie opuściłem toru i nie załapałem ponad miarowego syfu. przód czyściutki, równy - jakby opona nie jeżdżona. za to tył odrobinę się "zbrylował"rasta - Nie 06 Maj, 2012 Raczej jest obklejony gumą z toru. A przód masz czysty bo FWD.PieQt - Nie 06 Maj, 2012 ok, dziękiroj - Nie 06 Maj, 2012
rasta napisał/a:
Raczej jest obklejony gumą z toru. A przód masz czysty bo FWD.
dokładnie, miałem tak po Radomiu. Przód się wyczyścił po drodze do wawy (co chwila było słychać jak napierd... w nadkola guma), tył miał jeszcze ponaklejaną gumę.
Załóż tył na przód, zrób rundkę po mieście i z głowy.
Kiedy kupujesz CL? PieQt - Pon 07 Maj, 2012 podziękował
Cytat:
Kiedy kupujesz CL?
to się może zakończyć zmianą stanu cywilnegoKenet - Pon 07 Maj, 2012
PieQt napisał/a:
Cytat:
Kiedy kupujesz CL?
to się może zakończyć zmianą stanu cywilnego
- Czy jedzie z nami roj?
- łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii łiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- a dobra, jedzieM - Pon 07 Maj, 2012 Roj w końcu dotarł klocki roj - Pon 07 Maj, 2012 po kilku kółkach na torze przestały piszczeć!
.. na co najmniej pół godziny.. kamil - Pon 07 Maj, 2012 przy czym udało się ROja zlokalizować w korku w Błoniach dzięki CL kosmita - Pon 07 Maj, 2012 Dobry klocek na zimno musi piszczeć, żeby ludzie wiedzieli, że jeszcze dobrze nie łapie i samochód może nie wyhamować ! roj - Pon 07 Maj, 2012 co ciekawe CL (w każdym razie te co ja mam, nie wiem czy wszystkie mieszanki) łapią na zimno mega dobrze. piszczą tylko jak się lekko odhamowujesz. jak pedał w podłogę to nie ma problemu Bonczek - Pon 07 Maj, 2012 Moje DS`y mają tak samo, ale nie piszczą aż tak jak Twoje M - Pon 07 Maj, 2012 Będąc przy domkach było wiadomo że roj hamuje przed szlabanami