ja tez, a nie chcialem siedziec tak sam Michał - Sob 03 Lis, 2012 Mucha - Nie 04 Lis, 2012 disturbing NBL - Czw 15 Lis, 2012 będzie grubo
http://www.youtube.com/wa...player_embeddedwas79 - Sob 24 Lis, 2012 Skończyłem Assassins Creed III.
Główny wątek i trochę sidekłestów nieco ponad 14 h. Za tą grę przynajmniej wie za co się płaci. Choc uczciwie trzeba przyznać, że ilość błędów, zwłaszcza w grafice w tej części jest największa, ale przy tak rozbudowanym świecie można to wybaczyć. Jak dla mnie 8/10.
Teraz jeszcze trochę pouprawiam zbieractwa i będzie na sprzedaż zefir - Sob 24 Lis, 2012 dawaj moj niemiecki Handlarzyno was79 - Sob 24 Lis, 2012
Daj mi jeszcze 2-3 dni sie nacieszyc zefir - Sob 24 Lis, 2012 spoko podaj prajsa i na wigili przybijemy dealM - Czw 29 Lis, 2012 Nie wiem czy było jak mnie nie było ale odkryłem fantastyczną aplikację na PC - Tridef3d .
Po krótce - gry które już mamy odpala w trybie 3D SBS i puszczamy to w ten sposób na telewizor a tam oczywiście okularki.
Gry w które dotychczas grałem zaczęły ponownie kopać po jajkach - GTR, Team Fortress i inne, po prostu zupełnie inna gra jest.
Wystarczy zwykly telewizor 3d, karta graficzna nie musi być jakaś mega - gry chodzą tak samo szybko jak bez 3d.
Szczególnie fajne na 3d są FPP'y.faldzip - Czw 29 Lis, 2012
was79 napisał/a:
Skończyłem Assassins Creed III.
Główny wątek i trochę sidekłestów nieco ponad 14 h
To mnie troche zasmuciles, bo liczylem na >20h. Wlasnie to mi sie podobalo w ACII,ze zajelo mi 27h, a w sumie sajdkłestow za bardzo nie robiłem.was79 - Czw 29 Lis, 2012 Teraz jeszcze trochę pobiegałem i mam 21h.
Zrobiłem to trochę szybciej niż średnia z hałlonktubit
http://howlongtobeat.com/...php?gameid=7978faldzip - Sob 01 Gru, 2012 No dobra, to wychodzi, że jestem nubem i dlatego tyle mi zeszło, bo wg tej stronki to w AC3 gra się nawet dłużej niż w ac2 Qukie - Sob 01 Gru, 2012 wczoraj odpaliłem Soul Calibur IV a dzisiaj nowe NFS Most Wanted, szału ni maAnonymous - Nie 02 Gru, 2012 kupiłem nowego lapa i sobie GTa 4 odpaliłem , wciąga trochę . Chyba na swięta zakupie sobie batelfilda 2NBL - Wto 04 Gru, 2012 Pogrywam troszkę w Far Cry-a 3 ale jakoś tak po kilku godzinach się nudzi