kubek13 - Pon 16 Kwi, 2012 Dobra Panowie, wiemy już że Federal RSR czesze.
A co to jest za opona SS 595 ?
Sensu - domyślamy się co to jest - tania cywilna pseudo UHP.
Ale jak to się sprawuje na co dzień ?Bart - Pon 16 Kwi, 2012
kubek13 napisał/a:
kubek13 napisał/a:
tania cywilna pseudo UHP.
kubas - Pon 16 Kwi, 2012
kubek13 napisał/a:
Dobra Panowie, wiemy już że Federal RSR czesze.
Sensu - domyślamy się co to jest - tania cywilna pseudo UHP.
Ale jak to się sprawuje na co dzień ?
pewnie kupa tak samo jak zimówka pederala która jest największą kupą jaka jest dostępna na rynku... Czy RS-R jest taki zajebisty to też nie wiem... Jest meeeeeeeega ciężki, długo się nagrzewa...Młody Papież - Pon 16 Kwi, 2012 mam 1szt ss595, przetestuje ją 7maja jak sie nie sprawi to są spole w pizdu! rasta - Pon 16 Kwi, 2012
kubas napisał/a:
Czy RS-R jest taki zajebisty to też nie wiem... Jest meeeeeeeega ciężki, długo się nagrzewa...
Maxsport jest cieższy, u mnie nagrzewał się moment pum - Pon 16 Kwi, 2012 kubas, ale relacje cena/jakość ma najlepszą przynajmniej w 17rasta - Wto 17 Kwi, 2012
qbica napisał/a:
rasta, pytałem się o inerstejty w Twoim temacie ale nie odpisałeś
Potrzebuje coś na deszcz w rozmiarze 185/55R14
185 pln szt.kubas - Wto 17 Kwi, 2012
pumfkp napisał/a:
kubas, ale relacje cena/jakość ma najlepszą przynajmniej w 17
o tym nie pisałem hehe no wiadoom że cena/jakość przemawia za federalem Kamill - Wto 17 Kwi, 2012 Ja niedlugo bede testował produkt zwany Triangle Talon to nawet wersja budżetowa wzgledem interstejtów , ktoś może coś wie na ich temat ? Jeszcze ich nie wrzuciłęm na felgi, ale scianki nie maja z byt twardej niestety Vlodarsky - Wto 17 Kwi, 2012 Raściak czy Ty też jak wyważasz federale to trzeba pół kilo ołowiu na to wp.i.erd.olić ?rasta - Wto 17 Kwi, 2012 Wyważaja się bez najmniejszego problemu, a sporo już tego miałem u siebie, oczywiście mówię o RS-R, u Puma było nawet 0-0.
Dla mnie dramatem były R1R, nówka felga, nówka opona, a tam >100g na stronę i to kilka razy tak było kubas - Śro 18 Kwi, 2012
rasta napisał/a:
Wyważaja się bez najmniejszego problemu, a sporo już tego miałem u siebie, oczywiście mówię o RS-R, u Puma było nawet 0-0.
Dla mnie dramatem były R1R, nówka felga, nówka opona, a tam >100g na stronę i to kilka razy tak było
Trzeba było reklamować oponę.rasta - Śro 18 Kwi, 2012 Kilka kompletów? Bart - Śro 18 Kwi, 2012
kubas napisał/a:
Trzeba było reklamować oponę.
z tego co zaobserwowałem - Rasta intensywnie Interstate'y reklamuje kubas - Śro 18 Kwi, 2012