Panowie w pojedynku FORZA 4 a GTA 5 co byście wybrali?
jestem mega fanem forzy i nie myslalem ze to powiem ale 4 jakos na mnie mega wrazenia poza grafika nie zrobila jak dla mnie forza 2 nadal rzadzi
a porownanie gt5 vs forza 4 hmmmm kazda z nich ma swoje plusy i minusy i w ta i w ta da rade pograc
ja dla gt5 kupilem ps3 i sie mocno rozczarowalem jednak po kolejnych updatechach gt5 zaczelo mnie w jakims stopniu wciagacfaldzip - Śro 31 Paź, 2012
NBL napisał/a:
faldzip, według 2 oprócz 3 bo to nowość ( dziś premiera ) to to samo..
troche emerytem zabrzmiało...
Co to znaczy to samo? Ta sama historia tam jest czy jak? Chodzi mi o to, ze grało mi sie fajnie, historyjka fajna itp. wciągnęło mnie i mi sie nie nudziło. Pytanie jak pzry tym wypada cz 2 i jak przy tym wypada cz 3?was79 - Śro 31 Paź, 2012 kolejnosć była taka AC, ACII, AC: brotherhood, AC:Revelation, ACIII.
Moim zdaniem jak chcesz pograć po taniości to zacznij od ACII (jedynka była fest nudna). Tylko pomiędzy kolejnymi częściami rób przerwę, bo Ci się przeżre temat Anonymous - Śro 31 Paź, 2012
was79 napisał/a:
kolejnosć była taka AC, ACII, AC: brotherhood, AC:Revelation, ACIII.
Moim zdaniem jak chcesz pograć po taniości to zacznij od ACII (jedynka była fest nudna). Tylko pomiędzy kolejnymi częściami rób przerwę, bo Ci się przeżre temat
AC:Revelation jest !was79 - Śro 31 Paź, 2012 Wielu zagorzałych fanów twierdzi, że brotherhood był najlepszy.
Dla mnie też, ale tylko kapkę od Revelation.
Teraz w wolnych chwilach ogrywam ACII i musze stwierdzić, że jest grania od groma, i praktycznie nic się nie zestarzał ten tytuł.faldzip - Śro 31 Paź, 2012
was79 napisał/a:
kolejnosć była taka AC, ACII, AC: brotherhood, AC:Revelation, ACIII.
ło karwa, to sporo grania przede mna dzieki za info!zefir - Śro 31 Paź, 2012 dziś sie pojawi sports champions 2 na ps3 na psstore za 85zl regularna cena 100zl
po demku bedzie to kolejny hit jako party games Mucha - Czw 01 Lis, 2012 tenis, golf, narty jakies,,, cos jeszcze?was79 - Pią 02 Lis, 2012 Kupiłem NFS most wanted za 49,99 (promocja empik - oddaj 2 stare gry)
Ale dobra gierca, taka typowo konsolowa, napyerdalanko do przodu z gazem do dechy, drifty itd. Nie udaje jakiś tam symulacji czy coś, jak ktoś lubił burnouta to będzie w domu Cartoon - Pią 02 Lis, 2012 daj znać jak będziesz sprzedawał Qukie - Pią 02 Lis, 2012 NSF most wanted i Undercover to najlepsze części NFSa was79 - Pią 02 Lis, 2012 To jest most wanted2012 bo jakas madra glowa dala ten sam tytul. Gra wyszla 2dni temu, polecamalphaOne - Pią 02 Lis, 2012 Dishonored ostatnio na PS3 - takie skrzyzowanie Thiefa z pecetowych czasow z Assassin's Creed, fajnebizon - Sob 03 Lis, 2012
polecam fullscreen + hd + dobry dzwiek Michał - Sob 03 Lis, 2012 jayebie bizą ...
naprawde się zesrałem ...