rasta - Pon 16 Kwi, 2012 Czasy z wczrajszego TDTP:
Pierwsze miejsce zajęło auto jadące na Federalach RS-R, oczywiscie na mokrym - 1:57,6
Ja ze swojej strony też potwierdzam, że ta opona wręcz rewelacyjnie spisuje się na wodzie. Wczoraj na Ułęży w pełen deszcz pomimo ponad 400 Nm na przedneij osi mogłem cisnąć na każdym biegu pełnym ogniem bez utraty trakcji, także w zakręcie
Kolejna informacja, którą donoszę z przejemnością to to, że wczoraj bardzo wysoko w generalce uplasował się właściwie seryjny Focusa ST 170 mojego kumpla Ciacha, który jechał na Intersetjtch. Miałem okazję lecieć na prawym i stwierdzam z czystym sumieniem, że opona to świetnie spisywała się na mokrym, przy pełnej piździe
Kenet - Pon 16 Kwi, 2012 Ze swojej strony mogę dodać, że R888 na ogranicznikach na przodzie i pogłębione R888 janusze na tyle tak średnio dają radę po kałużach, ale po średnio mokrym to jeszcze jakoś szedłem bo inaczej iść nie szło.Bart - Pon 16 Kwi, 2012 ciekawe kiedy na Interstate'ach zaczną jeździć w F1 no name - Pon 16 Kwi, 2012 Kenet, R888 to pływa na kałużach nawet nowerasta - Pon 16 Kwi, 2012
Bart napisał/a:
ciekawe kiedy na Interstate'ach zaczną jeździć w F1
Śmiać sie można, ale ta opona naprawdę zachowywała się bardzo dobrze, a komplet 17" masz za 1100 plnkamil - Pon 16 Kwi, 2012 a testy ADAC takie bezwzględne dla tej marki...kubas - Pon 16 Kwi, 2012
rasta napisał/a:
Pierwsze miejsce zajęło auto jadące na Federalach RS-R, oczywiscie na mokrym - 1:57,6
spoko tyle że to był czas na "suchym" torze ale dobra... lekka mżawka była na początku i to jest właśnie czas z początku imprezy. Co nie zmienia faktu że Bartek fajnie ogarnia tą trupowatą m3 anjas - Pon 16 Kwi, 2012
kamil napisał/a:
a testy ADAC takie bezwzględne dla tej marki...
układ korporacjiM - Pon 16 Kwi, 2012
anjas napisał/a:
kamil napisał/a:
układ korporacji
Jakby nie istniały w innych dziedzinach gospodarki swiatowiej PiTT - Pon 16 Kwi, 2012
anjas napisał/a:
kamil napisał/a:
układ korporacji
na układy nie ma rady Bart - Pon 16 Kwi, 2012 Smoleńsk!M - Pon 16 Kwi, 2012
Bart napisał/a:
Smoleńsk!
ha ha haGaydek - Pon 16 Kwi, 2012 rasta, skrzynia w ST seryjna?rasta - Pon 16 Kwi, 2012 Seria bez szpery.qbica - Pon 16 Kwi, 2012 rasta, pytałem się o inerstejty w Twoim temacie ale nie odpisałeś
Potrzebuje coś na deszcz w rozmiarze 185/55R14