To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

Michał - Pią 14 Wrz, 2012

łeeeeeeeeeeeee byłooooooooooooo !!
anjas - Pią 14 Wrz, 2012

W tej sytuacji mogę tylko przeprosić szanownych kolegów. Wiecej się to nie powtórzy.
no name - Sob 15 Wrz, 2012

anjas napisał/a:
W tej sytuacji mogę tylko przeprosić szanownych kolegów. Wiecej się to nie powtórzy.

Po prostu napisz że zachowałeś się jak gówniarz i tyle.

:lol2:

pum - Sob 15 Wrz, 2012

bonczek większość ludzi nabija się z polityki apla i tyle. jakby robili ładne telefony i komputery które mają usb ( :rotfl: ) to nikt by słowa nie powiedział, a że u nich wszystko jest "amajzing" to efekt jest jaki jest :)
Bart - Sob 15 Wrz, 2012

Maciusiowy - Sob 15 Wrz, 2012

;D
Yarko - Sob 15 Wrz, 2012

iWall

Anonymous - Sob 15 Wrz, 2012

pum napisał/a:
bonczek większość ludzi nabija się z polityki apla i tyle. jakby robili ładne telefony i komputery które mają usb ( :rotfl: ) to nikt by słowa nie powiedział, a że u nich wszystko jest "amajzing" to efekt jest jaki jest :)

zaraz,zaraz,czy ja dobrze zrozumiałem,one nie mają usb??

zefir - Sob 15 Wrz, 2012

no nie wiem jakie kompy widziałeś ale mój iMac ma cztery porty USB tyle co normalny komp, następuje zasadniczo miłe już pierdolenie od rzeczy :faja: :faja:

jeżeli tablety i smartfony apple sa faktycznie nie kompatybilne z niczym o tyle kompy to typowe komputery za inny hajs z fajnym systemem operacyjnym, ja jebe

Anonymous - Sob 15 Wrz, 2012

Ja sie zadnemu mac-owi nie przyglądałem czy ma usb,po prostu pytam,bo z wypowiedzi Puma zrozumiałem ze nie mają.
Nigdy nie brałem pod uwage zakupu maca.Powód jest prosty,uzywam kompa głównie jako przeglądarki do netu,czasem jakis film obejrze,nic więcej, więc jak mi wyjasnili ci co sie znają-lapek za więcej niz 2 tysie jest mi niepotrzebny

Bart - Sob 15 Wrz, 2012

rabarbar napisał/a:
uzywam kompa głównie jako przeglądarki do netu,czasem jakis film obejrze,nic więcej

witam w klubie! :]

Franek - Sob 15 Wrz, 2012

rabarbar, Bart, jak byście mieli apple to Wasz poziom ekspercko - hejterski był by zdecydowanie wyższy. Co za tym idzie, od razu szacun na mieście idzie w górę.
zefir - Sob 15 Wrz, 2012

proste!
Bart - Sob 15 Wrz, 2012

Rabar, tyś słyszoł? Łune tu muwiom że my som proste!
Rasputin - Sob 15 Wrz, 2012

Karwa pierwszy raz zajrzałem do tego tematu - wtf? O czym wy tu prawicie.
Najlepsze jablka ma Bogdan* z bazarku przy Hali Marymonckieiej :]

*Taki beżowy Żuk z czarna plandeką :faja: