a do 3go i 2go ile straty a ile nad 5tym w klasie? są wyniki oficjalne gdzieś już?
jak się fura spisuje po kolejnej diecie? na jakich oponach jechałeś?
1 miejsce w klasie to itr z trochę laminatów i plexi i chyba z 220KM+ zcp. drugie to civic ek4 z K20 i też chyba 220KM+, 3 miejsce Lotus. generalnie 1-3 miejsce to 2:07-2:09 chyba. Później Clio i chyba 2:15 następny ITR ?
u mnie AVony p/t. 1,7bar przód, 1,6bar tył
ps. 2:10 było do pojechania nie więcej.roj - Nie 01 Lip, 2012
pumfkp napisał/a:
nie no Kenet szedł o życie
pumfkp napisał/a:
i wspawywaniu suszarki na ubrania.
o grubo Alex Cię zmobilizował? pum - Nie 01 Lip, 2012 raczej to że i tak samochód w Przemocarzeroj - Nie 01 Lip, 2012
pumfkp napisał/a:
raczej to że i tak samochód w Przemocarze
jasne, jasne
ale wchodzi rollbar czy jakaś klatka?pum - Nie 01 Lip, 2012 rollbar - za dużo pierd... z klatką. w końcu środek sezonu. docelowo będzie klatka.roj - Nie 01 Lip, 2012 spoko. a z klatką czasem nie jest tak (ja tam nie wiem więc pytam), że powinno się jeździć tylko w kasku? w sumie na logikę dużo łatwiej można głową stuknąć.
a wtedy taki ułęż jak dziś w kaskofonie to sauno-masakra.pum - Nie 01 Lip, 2012 kask mi nie przeszkadzaKenet - Nie 01 Lip, 2012 Potwierdzam, szedłem o życie, będzie to widać na onboardach relacja jutroroj - Nie 01 Lip, 2012 wrzuć ktoś jakiś onboard!!rasta - Nie 01 Lip, 2012
roj napisał/a:
a z klatką czasem nie jest tak (ja tam nie wiem więc pytam), że powinno się jeździć tylko w kasku? w sumie na logikę dużo łatwiej można głową stuknąć.
To zależy od samochodu, Focus Puma jest 3D i tylne słupki, którymi idą rury są za fotelem kierowcy/pasażera, nie ma szans uderzenia o rurę.buni - Pon 02 Lip, 2012 rasta - Pon 02 Lip, 2012 Dla mne mega czas robił Furious, tyko 3,5s straty do Buniego. buni - Pon 02 Lip, 2012 szkoda ze nie zalozylem slikow na przod.... alphaOne - Pon 02 Lip, 2012 fajnie bylo, niestety czasy marne, na przyszly sezon trzeba bedzie cos pokombinowacbuni - Pon 02 Lip, 2012 onboard z lotusa , niestety besta lap sie nie nagral
http://www.youtube.com/watch?v=GYqt3qCFM-c