Mick możemy Ci jakoś pomóc w tym
Jest tu sporo informatyków/programistów
O! Ja mogę Ci to hostować za jakąś zniżkę Mick - Wto 27 Gru, 2011 Dzieki Panowie, pomoc na pewno się przyda a hosting tym bardziej!
Dobrze wiem o tym ze strona to podstawa, nawet probowalem juz to z kimś ogarniac, ale niesprzyjajace okoliczności, które pojawiły się w miedzy czasie uniemozliwily mi zrobienie tego przez inna osobę (względy kosztowe).
Ale mam nadzieje ze strona będzie funkcjonowala na początku przyszłego roku.pum - Wto 27 Gru, 2011 wiesz Mick chcesz zarabiać to musisz coś zainwestować. ten świat nie działa tak że ktoś ci za free zrobi profi stronę za 10% zniżki na graty Anonymous - Wto 27 Gru, 2011 Dziękuje Losowi, że mogłem dokonać transakcji z TYM CZŁOWIEKIEM !!! Gdyby takich jak ON było więcej, sklepy motoryzacyjne przypominałyby Niebiańską Przystań do której znużony wędrowiec pragnie powrócić niczym w ramiona Matki!!! SZCZERZE POLECAM.pum - Wto 27 Gru, 2011 czyli było z lodzikiemAnonymous - Wto 27 Gru, 2011
pumfkp napisał/a:
czyli było z lodzikiem
widać, że masz dużo pozytywów na allegro Mick - Wto 27 Gru, 2011 ciesze się, że wszyscy zadowoleni
mam nadzieję, że każdym innym razem również o mnie pomyślicie przed zakupami samochodowymi PiTT - Wto 27 Gru, 2011 jak zwykle najlepsza oferta na rynku, dałbym pomógł ale tu nie można Anonymous - Śro 28 Gru, 2011 Dzięki Mick'u w imieniu mojej małżonki Mick - Śro 28 Gru, 2011
Marcel napisał/a:
Dzięki Mick'u w imieniu mojej małżonki
przyjemność po mojej stronie Anonymous - Śro 28 Gru, 2011 nastepnym razem nie musisz szeptać
Helence nie przeszkadza normalna konwersacja Mick - Czw 29 Gru, 2011 ale ja tak nie umiem... małe dziecko w końcu jeszcze by się przestraszyła głosu takiego Mickołaja cebeer - Czw 29 Gru, 2011 Mick a ogarniasz tez sprzegła sportowe ? do Clio?? jakiegoś mocnego spieka bym chciał ..no name - Pią 30 Gru, 2011 Mick, jak tam wyszło moje zamówienie, udało się ?Vlodarsky - Pią 30 Gru, 2011 Info od Micka bo jest zajęty : składajcie zamówienia u Vlodarskyego - on ma tańsze i lepsze rzeczy !