Bez przesady, przeprosił, a pozatym nie było to zamierzone.Anonymous - Pon 17 Maj, 2010 Co nie zmienia faktu że Niki "grzanka" Luda to po prostu kawał kur.wy Jakarti - Pon 17 Maj, 2010
martin.h napisał/a:
Bez przesady, przeprosił, a pozatym nie było to zamierzone.
tez jestes chu jem.
a przepraszam - to nie bylo zamierzone
lamer i tyle. do gazu go! Janusz - Pon 17 Maj, 2010
martin.h napisał/a:
Bez przesady, przeprosił, a pozatym nie było to zamierzone.
teraz niezamierzenie nazwę Cie tępym ch.ujem
nie można niezamierzenie nazwać, kogos w sposób który wychodzi z połączenia słów nazywając jego naród oraz karalucha.
to nie jest coś ala, Polaczek
tylko bardziej jak my na Czechów pepićki wołamy, choć to i tak sie umywa, bo nie wymyśllismy tego podczas mordowania setek tysięcy Czechów.martin.h - Pon 17 Maj, 2010
Jakarti napisał/a:
tez jestes chu jem.
Janusz napisał/a:
Nazwanie kogoś chójem, ciulem, kórwą itp. to coś innego niż zwrot, którego użył Lauda.
Janusz dobrze porównał użycie słowa 'Pepik', to byłoby idealne porównanie do tego, ja bym dodał jeszcze do tego takie słowa jak czarnuchu, białasie itp.
Lauda nieraz wypowiadał się pochlebnie o Robercie więc jestem zupełnie pewien, że było to niezamierzone. Powiem inaczej, myślę że Lauda chciał zabłysnąć swoim polskim, ale mu nie wyszło.
A wracając jeszcze raz do tego artykułu, to niestety ale zajmują się tym hieny dziennikarskie, ludzie którzy zwą się dziennikarzami, ale nie mają żadnej wiedzy nt. temat i jedyne co im pozostaje to pisanie różnych debilnych artykułów, a nóż zabłysną. Żenada.Janusz - Pon 17 Maj, 2010
martin.h napisał/a:
Jakarti napisał/a:
tez jestes chu jem.
Janusz napisał/a:
Nazwanie kogoś chójem, ciulem, kórwą itp. to coś innego niż zwrot, którego użył Lauda.
Janusz dobrze porównał użycie słowa 'Pepik', to byłoby idealne porównanie do tego, ja bym dodał jeszcze do tego takie słowa jak czarnuchu, białasie itp.
Lauda nieraz wypowiadał się pochlebnie o Robercie więc jestem zupełnie pewien, że było to niezamierzone. Powiem inaczej, myślę że Lauda chciał zabłysnąć swoim polskim, ale mu nie wyszło.
A wracając jeszcze raz do tego artykułu, to niestety ale zajmują się tym hieny dziennikarskie, ludzie którzy zwą się dziennikarzami, ale nie mają żadnej wiedzy nt. temat i jedyne co im pozostaje to pisanie różnych debilnych artykułów, a nóż zabłysną. Żenada.
z tymi heinami masz trochę racji, prawda jak zwykle leży pośrodku. CO nie zmienia faktu ze ja mimo iż jakimś zagorzałym fanem Roberta jak i całego f1 nie jestem, to to jednak niefajny akcent i mało przyjemny.PiTT - Pon 17 Maj, 2010 nie ma co się spinać, nieraz sami mówimy szwab, hitler, helmut i nikt raczej się nie bulwersuje
zresztą Andre nazwał Laudę grzanka Janusz - Pon 17 Maj, 2010
PiTT napisał/a:
nie ma co się spinać, nieraz sami mówimy szwab, hitler, helmut i nikt raczej się nie bulwersuje
zresztą Andre nazwał Laudę grzanka
taaaa... a słyszałes zeby w tv ktoś kiedys tak powiedział...
wyobraź sobie co by było gdyby jeden z tych naszych komentatorów powiedział, "na tym okrążeniu Riobercik byl szybszy 0,2 od jadącego przed nim szwaba"
słyszałeś żeby ktoś tak mówił??PiTT - Pon 17 Maj, 2010 nieeeee, nie słyszałem i co z tego?
mają go publicznie wychłostać teraz czy co?
może mu się wymsknęło i tyle, przeprosił
co nie zmienia faktu że jest choojem bo tak powiedział, ale nie rozumiem dalszego trzepania się nad tematem zefir - Pon 17 Maj, 2010 ja mowie Pepik , na Pp i sie na mnie nie gniewa Gaydek - Pon 17 Maj, 2010 Wiadomo, ziomek Hitlera.
Oj, przepraszam.mi - Pon 17 Maj, 2010 W takich chwilach wszyscy jesteście eMami...Janusz - Pon 17 Maj, 2010
mi napisał/a:
W takich chwilach wszyscy jesteście eMami...
hehe,
jak czytałem swoje posty to tez pomyślałem ze jestem jak on to mówi "zaściankowy"
PiTT napisał/a:
nieeeee, nie słyszałem i co z tego?
mają go publicznie wychłostać teraz czy co?
może mu się wymsknęło i tyle, przeprosił
co nie zmienia faktu że jest choojem bo tak powiedział, ale nie rozumiem dalszego trzepania się nad tematem
sam w ten sposób ciągniesz temat przecież M - Pon 17 Maj, 2010 Pierdo.lona niemiecka szmata