To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

bizon - Pią 10 Wrz, 2010

kuknij testy na YT.
a poza tym, poki nie wezmiesz w lape i nie poklikasz - nie bedziesz wiedzial.
teraz bylem w erze, mialem kilka typow do sprawdzenia, kazdy okazal sie byc nieuzywalny dla mnie, co potwierdza zdanie powyzsze :)

M - Pią 10 Wrz, 2010

dostalem sluzbowego se yari i jest mega, jak dla mnie uszyty, rozumiem dlaczego majk kiedys polecał. Jak ten będzie tak samo funkcjonalny to biere.
Janusz - Pią 10 Wrz, 2010

M napisał/a:
Chcę zmienić telefon - nie mam praktycznie żadnych wymagań oprócz tego że już nigdy wiecej smartpfona z dotykowym ekranen. Telefon nie musi byc biznesowy ani nie musi "robić laski" po prostu potrzebuje coś przyzwoitego.

jak coś mam nokie 3310 w stanie jak nowa !! pierwszy właściciel bezwypadek, po starszej kobiecie...

bizon - Pią 10 Wrz, 2010

M napisał/a:
Jak ten będzie tak samo funkcjonalny to biere.

zostaje ci przetestowac :)

Anonymous - Pią 10 Wrz, 2010

Janusz napisał/a:
M napisał/a:
Chcę zmienić telefon - nie mam praktycznie żadnych wymagań oprócz tego że już nigdy wiecej smartpfona z dotykowym ekranen. Telefon nie musi byc biznesowy ani nie musi "robić laski" po prostu potrzebuje coś przyzwoitego.

jak coś mam nokie 3310 w stanie jak nowa !! pierwszy właściciel bezwypadek, po starszej kobiecie...

6310i wziołbym od razu...

PiTT - Pią 10 Wrz, 2010

M napisał/a:
Telefon nie musi byc biznesowy ani nie musi "robić laski" po prostu potrzebuje coś przyzwoitego.

chciałem coś polecić, ale w związku z powyższym nie mam nic do napisania :D

M - Pią 10 Wrz, 2010

PiTT napisał/a:
M napisał/a:
Telefon nie musi byc biznesowy ani nie musi "robić laski" po prostu potrzebuje coś przyzwoitego.

chciałem coś polecić, ale w związku z powyższym nie mam nic do napisania :D

A gdybyś mógł polecić coś? :D

Janusz - Pią 10 Wrz, 2010

rabarbar napisał/a:

nie tylko Ty :D znajomy ma takie 3 na zapas :D

bizon - Pią 10 Wrz, 2010

M napisał/a:
A gdybyś mógł polecić coś? :D

e52 :]

strick - Pią 10 Wrz, 2010

rabarbar napisał/a:
Janusz napisał/a:
M napisał/a:

Mam bez 'i' po dziadku rocznik 27...

Maciuś a po co Ci telefon z serii walkman? Weź cos z serii C... np C905

bizon napisał/a:
M napisał/a:
A gdybyś mógł polecić coś?

e52

Szkoda, ze sie tak je.bie

bizon - Pią 10 Wrz, 2010

strick napisał/a:
bizon napisał/a:
M napisał/a:
A gdybyś mógł polecić coś?

e52

Szkoda, ze sie tak je.bie

jak kazdy :]
kwestia ktory egzemplarz trafisz :]

Nie każdy, zobacz jak wytrzymałe były e51 e71 e66, a e52 cały czas ida do serwisu...
bizon - Pią 10 Wrz, 2010

strick napisał/a:
e51

mam e51 na polce martwa po niecalych 3 latach, druga uzywam (pol roku), przez 50% czasu szwankuje jej klawka, sama sie kilka, mialem tez e71, ktora padla szybciej niz sie do niej przyzwyczailem. mam tez se 510, ktory rzadko ma zasieg oraz nokie 2610, ktorej wyswietlacz moglby byc zamieniony na gliniana tabliczke oraz 6120, ktora jest niesmiertelna.
e51 padaly tak samo jak padaja e52. i jak wiele innych. ale SE padaly mi o polowe szybciej.
dlatego proponuje nokie :) nie jestem fanatykiem :) po prostu seria e5x jest srednio (dla mnie) znacznie lepsza niz inne (a mialem kilkadziesiat telefonow).
oczywiscie przyznaje kazdemu prawo do tego, z jego nec czy inny sagem nie popsul sie przez 8 lat i jest swietny - nie przecze.

i tak najlepsza jest 6310 - to fon wszechczasow :]

206 Gti - Pią 10 Wrz, 2010

iphone 4