To trzeba zezlomowac wiekoszosc hąd ktore sa w podobnym roczniku
Do tej pory nie bylem swiadomy jaka wydumka jest zawias w tych cifach, w porownaniu do cifa clio ma zawias o konstrukcji prostej jak budowa cepa a mimo to dziala.
W clio po 124kkm wybil sie w zawiasie pierwszy element, drazek. Poniewaz geometrie trzeba robic to wymieniam prawie wszystko co sie z przodu rusza na nowe, koszt duzo mniejszy.M - Pią 16 Sty, 2009
dzik napisał/a:
eM napisał/a:
To auto trzeba bylo zezłomować a nie naprawiac
To trzeba zezlomowac wiekoszosc hąd ktore sa w podobnym roczniku
Do tej pory nie bylem swiadomy jaka wydumka jest zawias w tych cifach, w porownaniu do cifa clio ma zawias o konstrukcji prostej jak budowa cepa a mimo to dziala.
W clio po 124kkm wybil sie w zawiasie pierwszy element, drazek. Poniewaz geometrie trzeba robic to wymieniam prawie wszystko co sie z przodu rusza na nowe, koszt duzo mniejszy.
Zobaczyles pare hond i od razu jesteś znawcą marki, spoko respekt.dzik - Pią 16 Sty, 2009
eM napisał/a:
Zobaczyles pare hond i od razu jesteś znawcą marki, spoko respekt.
cokolwiek o hądzie i foch, respekt M - Pią 16 Sty, 2009
dzik napisał/a:
eM napisał/a:
Zobaczyles pare hond i od razu jesteś znawcą marki, spoko respekt.
cokolwiek o hądzie i foch, respekt
Nie fochuje tylko jak cos napiszesz Dziku to albo fajnie sie czyta albo rece opadają.dzik - Pią 16 Sty, 2009
eM napisał/a:
Nie zły czlowiek tylko jak cos napiszesz Dziku to albo fajnie sie czyta albo rece opadają.
Ale co Cie urazilo? To ze wg mnie zawias w cifie jest skomplikowany?Vlodarsky - Pią 16 Sty, 2009 nie stworzono jeszcze samochodu który się nie psuje - takie moje zdanie i nie ma się o co kłócić...
guma niestety nie jest wieczna... każda guma kiedyś sparcieje, łożyska się wytrą itd...
Chłopaki gratuluje takiego ruchu !!!!!!! myślę, że za tym idzie ogromny rozwój u was. Podziwiam was. Głównie na Hondy się nastawiacie ? czy to taki zbieg okoliczności ?
kiedy będziecie już spawać ? jak będzie mnie stać to u was bym chciał sobie wydech zrobić z nierdzewki kiedyś. (mówię poważnie)M - Pią 16 Sty, 2009
dzik napisał/a:
eM napisał/a:
Nie zły czlowiek tylko jak cos napiszesz Dziku to albo fajnie sie czyta albo rece opadają.
Ale co Cie urazilo? To ze wg mnie zawias w cifie jest skomplikowany?
Nie no nic mnie nie urazilo.Michał - Pią 16 Sty, 2009 byłem , widziałem
Jak sie marcel z kebabsem wk*wiali na ten zawias
u mnie tak nie było CHRZANEK - Pią 16 Sty, 2009 Uważam ze w ramach rewanżu eM powinien kupic sobie megane coupe...M - Pią 16 Sty, 2009 upieke francuskie ciasteczka carlose - Pią 16 Sty, 2009 czyli jak już będzie TIG to kiedy będą robione tłumiki ? k-mart - Pią 16 Sty, 2009
eM napisał/a:
upieke francuskie ciasteczka
Ale one sie psuja po 10min! M - Pią 16 Sty, 2009
k-mart napisał/a:
eM napisał/a:
upieke francuskie ciasteczka
Ale one sie psuja po 10min!
hehehehe K-Mart jak juz mysle ze Cie znam to ty mnie zawsze zaskoczyszk-mart - Pią 16 Sty, 2009